Transfer blama

1. ахахах Мулуце ти немаш срца!

2. hahahahahah sta koji kurac aaaa

3. ali ako je pufnica umrla, ko se ono svadja sa Djimijem u temi raznorazna pitanja?

4. АХАХАХАХА КОЈА ПУФНИЦА УМРЛА, ЉЕПТИЈЕБЕМ?

?

5. чекај јел стварно умрла јер шта, бановала си је? мисим није у реду ипак је приватна особа хаха

6. па не знам, кад ми је стигла та порука, ова злочеста је била неактивна неко време. и кад је стигла порука, профил је имао право име, неко мушко али профил потпуно празан. ни слике ни пријатеља. и имала сам опцију да одговорим на поруку, ал сам искулирала.
    и дан пре него што ће злочеста да се врати, видела да је профил затворен и име промењено у Туробан Мрак :)

7. Haha, al "mnogo dobra i pristupacna" < POBEDA

8. ja bi se zaprepastio

9. уат кајнд оф сорсери из дет???

а ти си чекала да виш дал је ова стварно умрла?

10. И чему прецртавање имена розе бојом, кад цео свет зна да се она зове Маја? Мсм, чак се и једно време звала Маја7 овде.

11. davide plangijatoru!!!

12. хаха нисам размишљала о томе данкане, ал ето, да се не јаве неки душебрижници, да ме хватају за реч и откривање приватних информација. овако могу да ме ухвате за рацку :)

13. Bilo bi lepo napraviti oltar na sajtu, zarad poklonjenja, da bi njen duh mogao da nas blagosilja.

14. ја сам то због тебе индијанцу! :)) саћу едит, имаш копирајтц

15. Или си то ипак урадила, јер је приватна особа?

Марципан, апсолутно си у праву

http://www.youtube.com/watch?v=kSv5YQAdWbU

16. па пази давиде, нисам доводила у питање то да ли је рикнула или не, не зато што сам била сигурна да није, него искрено ме заболе и да јесте.
    само сам тела да сачекам и искулирам све потпуно :)

17. Veganski duh je sa nama. ameno.

18. Давид pre 3 minuta
    ја сам то због тебе индијанцу! :)) саћу едит, имаш копирајтц

E TAKO MOZE! :* MWA

19. ПУФНИЦЕ ЗАСХТО СИ ЦРКНУЛА, ДЕЦХКО?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.