Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ахахах Мулуце ти немаш срца!
hahahahahah sta koji kurac aaaa
ali ako je pufnica umrla, ko se ono svadja sa Djimijem u temi raznorazna pitanja?
?
чекај јел стварно умрла јер шта, бановала си је? мисим није у реду ипак је приватна особа хаха
http://memegenerator.net/cache/instances/400x/12/12591/12893771.jpg
БАЈ СЕДПЛАС
па не знам, кад ми је стигла та порука, ова злочеста је била неактивна неко време. и кад је стигла порука, профил је имао право име, неко мушко али профил потпуно празан. ни слике ни пријатеља. и имала сам опцију да одговорим на поруку, ал сам искулирала.
и дан пре него што ће злочеста да се врати, видела да је профил затворен и име промењено у Туробан Мрак :)
Haha, al "mnogo dobra i pristupacna" < POBEDA
ja bi se zaprepastio
уат кајнд оф сорсери из дет???
а ти си чекала да виш дал је ова стварно умрла?
И чему прецртавање имена розе бојом, кад цео свет зна да се она зове Маја? Мсм, чак се и једно време звала Маја7 овде.
davide plangijatoru!!!
хаха нисам размишљала о томе данкане, ал ето, да се не јаве неки душебрижници, да ме хватају за реч и откривање приватних информација. овако могу да ме ухвате за рацку :)
Bilo bi lepo napraviti oltar na sajtu, zarad poklonjenja, da bi njen duh mogao da nas blagosilja.
ја сам то због тебе индијанцу! :)) саћу едит, имаш копирајтц
Или си то ипак урадила, јер је приватна особа?
Марципан, апсолутно си у праву
http://www.youtube.com/watch?v=kSv5YQAdWbU
па пази давиде, нисам доводила у питање то да ли је рикнула или не, не зато што сам била сигурна да није, него искрено ме заболе и да јесте.
само сам тела да сачекам и искулирам све потпуно :)
Veganski duh je sa nama. ameno.
ја сам то због тебе индијанцу! :)) саћу едит, имаш копирајтц
E TAKO MOZE! :* MWA
ПУФНИЦЕ ЗАСХТО СИ ЦРКНУЛА, ДЕЦХКО?