Transfer blama

1. Koji je ovaj lik, vidim ima pun kurac klipova o vukajliji?

2. Па нешадебели :)

3. Nisam ga dosad video.

4. Човек је био и модератор у два наврата, доста дуго.

5. Sta mu bi da je napravio ovakvu glupost?

6. Ма... Такав је био.
    Добар је Неша човек, то га је и макло с Вукајлије, нема оштрину потребну за овај сајт.
    Пази, кад каже ''мушки орган'' уместо курац.

7. Добар је Неша човек, то га је и макло с Вукајлије, нема оштрину потребну за овај сајт.
    Пази, кад каже ''мушки орган'' уместо курац.

Mnogo je fin... jebiga :)

8. Sad i ja videh. Mamu joj jebem, kace setim koliko genetskog materijala sam potrosio zbog nje kacam bio klinjo, sad bih se rokno.

9. Pa dok god čitate Kurir imaju i osnova da budu umišljeni.

10. А у коментару објашњење, пајсад ово:

If you actually read story, she is suing his "estate". That means suing for monetary compensation that may be gained from his bank account or the sale of his possessions. And it isn't all that unreasonable when you consider she had a heavy torso fly through the air knocking her to the ground and breaking her leg and her wrist. Because of the guy's foolish actions she now has doctor bills, she won't be able to work for some time, not to mention potential counseling after watching a guy explode and his body parts fly at you. That tragic accident could have cost her real financial distress. While I'm sure the situation is distasteful for everyone involved, she has a right to seek reparations for damages.

Начи, није доста што је неко настрадао и што је његова породица унесрећена, него још треба, по грађанском праву, да им се гули са рачуна зато што се неко испрепадао кад је видо несрећу?
    После оваквих вести, све више помишљам да одем натраг на дрво одакле сма вероварно и потекао.

11. Начи, није доста што је неко настрадао и што је његова породица унесрећена, него још треба, по грађанском праву, да им се гули са рачуна зато што се неко испрепадао кад је видо несрећу?
    После оваквих вести, све више помишљам да одем натраг на дрво одакле сма вероварно и потекао.

Хм, тај што је написао коментар је у праву. Искрено, и ја бих тражио некакву одштету. Нисам ја крив што ме повреде људи који не знају да се понашају у саобраћају.
    Једини проблем је што ово није правна држава, па не бих могао да добијем никакву одштету.

12. све више помишљам да одем натраг на дрво

Мислиш у пичку материну?

13. Мислиш у пичку материну?

Па, мислим.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.