Transfer blama

1. http://www.youtube.com/watch?v=uub0z8wJfhU

Jeste da sam video na današnjem Blicu, ali samo sam zamislo facu tipa kome je zvonio mob i face drugih koje su ga posmatrali.
    Zini zemljo...

Edit:

Sranje počinje na 0:30

2. Hahahaha violinista je doktor jedan veliki

3. Kakav kralj ovaj violinista :D

4. Danci, duvajte kurac! To je zato što ste oteli Škotsku od Švedske!

5. Hahahah Kristijan
    "OVAJ BICEPS, TO JE OD TRČANJA!"

6. Ja u skoli, u ucionici. Kad ulaze 2,3 likuse...
    I sad tu one ostavile ranac ovo ono.. I odjednom vade.. PEGLU ZA KOSU!...

I nabile se kod uticnice i peglaju se!

Ja sam odradio facepalmcugu aukurac!
    Ajd da su neke picke ipo. AL SU RUZNE KO KURAC!

7. I sad tu one ostavile ranac ovo ono.. I odjednom vade.. PEGLU ZA KOSU!...
    I nabile se kod uticnice i peglaju se!

Tako kod mene u razredu uvek, ali uvek rade. Likuše. :P :)

8. CITAT I sad tu one ostavile ranac ovo ono.. I odjednom vade.. PEGLU ZA KOSU!...
    I nabile se kod uticnice i peglaju se! CITAT

Na kraju ide,ova druga,treba ti biti TATIC,a ne CITAT.

9. Na kraju ide,ova druga

Znam. Sjebala se slučajno. Ne obraćam pažnju na ono što pišem. :)

10. Sale d snajperist Ja u skoli, u ucionici. Kad ulaze 2,3 likuse...
    I sad tu one ostavile ranac ovo ono.

11. Ова Ники није чиста, у главу.

12. http://www.youtube.com/watch?v=LQ5Ng9mORW8
    Ajao. Ajao. Ajao.

Well they sure are good looking guys and thank you for posting, very exciting !!!

you're welcome he has a socks scene in almost every episode i'll try to keep up and you stay tuned ;)

After some recycling of old photos of my uncle's socks, finally I have some new footage! First of, I must warn you that the lighting in my house where this was taken is awful, hence the poor visibility. The important thing is that now a have a perfect excuse to be on the floor, near my uncle's socks. You see, he got a dog, and while I'm pretending to play and film the dog, I can be so close to his socks, that I could almost press my nose against them and feel that subtle smell they always seem to give away. And these black socks, one of my favorite, are no exception! Hope you'll be able to see past the noise, and enjoy a bit, as I did...

Ja jesam širokijeh shvatanja, ali ŠKK? Koje krivljenje od fetiša! Čarape Andrije Miloševića!

13. pricaj ti sta oces, ja izdrkah na ovaj video....

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.