Transfer blama

1. Ovo je dosta staro, ne znam je li bilo. Ali je nerealan transfer.

http://www.youtube.com/watch?v=vkwOZUJhWew

2. У четвртак (ваљда) сам био у форуму после бокте пита кол'ко.
    Играо лефт фор дед са другарима, прашење опасно.
    И сад, после неких сат времена на комп иза мене седа баја и поред њега риба.
    Он пали доту да игра, а она га све време мази и љуби. Старија од њега доста, види се. И тако док она њега љуби, он се мало помери и каже јој ''немој убиће ме, па ће да ме прозивају да сам фидер''. После тога јој објашњава како се хилује. Па онда да не може да баци магију јер нема мане. Њој вири курац из очију и хоће само да се јебе са њом, а он је води да јој објашњава како се игра дота.

Који курац је са клинчадијом? Дошло ми да је преузмем и одведем у свој кревет, но није по мом укусу била.

3. A kako igra dotu? Jel dobar?

;-)

4. Искрен да будем, нисам гледао. Били ми занимљивији зомбији на мом екрану :)
    Али сам приметио да се пар пута надркао на њу, јер га убијају.

Не контам ни који ће она курац толико дуго ту? Ја сам заблејао кратко, до неких 3 ујутру јер сам морао да радим од 8, а њих двоје остали још..

5. Можда хоће да га извуче, јер је нелорд, и не може сам ололололол

6. E, Buksno i ti mnogo biraš :)

7. Није Нато, него не волим против себе дударам. Чак ни кад је то за сопствену добробит. :))

8. ma zezam se ja...ja pojma nemam ni šta je dota. .-)

Al znam šta je riba koja ne bi da gleda video igrice, kad već može uživo....

9. Испаде да само жене хоће да се јебу, а ликови ништа.

10. Buksetino, šta da ti kažem .. DotA je DotA :)
    http://cache.kotaku.com/assets/images/9/2011/11/xlarge_af8b1efc50a83e6515cd548c5ab62ef9.jpg
    Evo ova slika, ne mogu da nadjem onog lika što igra dotu i ujedno jebe :)

11. Au matori, u moje vreme toga nije bilo...već u prvi wc odma sada!

12. Видео сам ове слике Кобе :)
    То са неког турнира у Русији. Јебеш ми матер, која год да је награда СИГУРНО не бих играо кантер него бих одвео ову прво на вечеру, па онда на јебањац.

13. Kakva večera, ne traži ona večeru veruj mi :)

14. cekaj a sto da odvedes, vis da spremna vec :)

15. Вечера или пиће, без тога ништа. :)

16. Вечера или пиће, без тога ништа

Što si ti neki fin decxko .. romantičan :)

17. netino, jesi li čuo možda ime ribe ili lika molim te mi reci ako jesi :))

18. strajkane,nisam znao da si BI:))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.