Transfer blama

1. hahahahah
    nisam nego ako je to jedan par koji poznajem da odem lično da im presudim :D
    a moguće je da jeste

2. UPOZORENJE:
    sledeći sadržaj je,blago rečeno, retardiranost ljudi sa fejzbulaha. I sadrži neke slike koje možda nisu primerne, al eto,radi se o bolesnoj bebi, da znate unapred bar. koji mozak se setio da ovo objavi na fejzbulah, i zbog čega, šta, šatro Cukenberg će da izdvoji od svog džepa kintu za ovo detence?jes,boli ga kurac.
    nije za blam,al eto,ne znam gde da stavim,moderator nek obriše ovaj moj post ako misli da treba

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=286701974716177&set=a.263148940404814.81302.148132548573121&type=1&theater

3. Daj bra kako mi idu na kurac ovakve grupe, tipa "1 cent za svaki lajk, 3 centa za svaki share" .. ma idi bre, bolest ..

4. sto uvek pred jelo moram nesto bolesno da vidim

5. sto uvek pred jelo moram nesto bolesno da vidim

Ja jedem i gledam.

6. Što je ovaj prvi poster blam? Jel si to pročitao od drugih na forumu da čim se veliča bilo šta srpsko odma mora da bude blam?

7. Što je ovaj prvi poster blam? Jel si to pročitao od drugih na forumu da čim se veliča bilo šta srpsko odma mora da bude blam?

Ne nije blam velicanja bilo cega srpskog. Nego jednostavno..
    Zacrvenela mi se muda od ovog postera i kraj.

8. Pošto niko nije prokomentarisao, a naslov je nejasan, radi se o paru... Trenerka rukometa i njen učenik. Onako, baš rasan transfer.

9. Pekki
    Pošto niko nije prokomentarisao, a naslov je nejasan, radi se o paru... Trenerka rukometa i njen učenik. Onako, baš rasan transfer.

Ћути... Од зла увек има и горе... Замисли да се ученик заљубио у рукометног тренера или ученица у рукометну тренерку па да су у питању обостране љубави... Брука... :)))))))))))))))

10. Trenerka rukometa i njen učenik. Onako, baš rasan transfer.

Jebote, ova dobila premiju. Em što je mladji, em što nije ni ružan. Nije ni ona mutava. lolo

11. em što nije ni ružan

Rekla si nesto?

12. sta je s ovom temom?
    kad udjem crno neko sranje okolo,a aktivne teme i reklame su dole
    skk

13. Em što joj ladno napravio i dete. Komotno će moći da muva drugarice od sina za koju godinu s obzirom na razliku u godinama

14. Rekla si nesto?

Ni to ne smem? Dobroo :D
    :vraca se u kuhinju: :/ <3 <3 <3

Em što joj ladno napravio i dete. Komotno će moći da muva drugarice od sina za koju godinu s obzirom na razliku u godinama

Jebote, to je bolest.

15. :vraca se u kuhinju: :/ <3 <3 <3

Zena moja <3 <3 <3

16. Zena moja <3 <3 <3

Sad sam dobra. :P <3 <3 <3

17. Vaši postovi su srazmjerni nazivu teme.

18. Vaši postovi su srazmjerni nazivu teme.

♥♥♥♥

19. Vaši postovi su srazmjerni nazivu teme.

+1
    Bez uvrede :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.