Transfer blama

1. Ове сам да истучеш као коње, ништа друго. Не вреди ни да коментаришеш, само тољагу и удри. Премда не би ни то помогло, нажалост не би укапирали.

2. Ово су стварно еволутивни ћорсокаци, јеботе, такве је природа одстрањивала пре пар хиљада година а сада се множе, пропада човечанство, гарант.

3. Неко треба и на онакав начин да се побуни против кретенки са омалтерисаним лицем и са излакираном и исхоблованом косом.

da, da, retardski odgovor na retardluk je sigurno bolji od čistog retardluka.
    ne bi' rekla. retardirano je što uopšte on oće, moš mislit, njoj nešto da odgovori i poruči, a tek način na koji joj odgovara...
    ima l' on profil na vukajliji, a?

4. Веруј ми, он је сигурно мањи блам од било које овакве. Колико год ретардирано неком деловао, он уопште не бламира толико колико ове гуске. Неко треба и на онакав начин да се побуни против кретенки са омалтерисаним лицем и са излакираном и исхоблованом косом.

Ал' се побунио, јбт. Лик је невероватно недуховит, незанимљив и иритантан. Такве појаве само треба игнорисати, ништа друго. Зато и попиздим кад видим овако нешто, као да ми намерно излећу мајмуни пред очи.

5. Веруј ми, он је сигурно мањи блам од било које овакве. Колико год ретардирано неком деловао, он уопште не бламира толико колико ове гуске.

Смем ли да питам колико имаш година? Ако имаш мање од 15, онда ок.

6. Јеботебог идиота. Ово су психички болесници, њима батине не вреде Џафтара, само метак у чело.

7. Није ок ни ако има мање од 15.

8. ajde džaftaro, džimi mu je samo dao šansu :)

9. Јеботебог идиота. Ово су психички болесници, њима батине не вреде Џафтара, само метак у чело.

Поента је да се такве појаве игноришу. Али опет, има нас разних. Јебига. А ја се најискреније изнервирам зато што сам ретард и гледам те мајмунчине. То ти је као кад видим Кебу на тв и уместо да пребацим, гледам и псујем и нервирам се. А њега боли уво.

10. Ne postoji veca sramota od one koju sam sebi priredjujes. Ako to radis nesvesno, kao debela, za to postoje nadlezne institucije, daju ti dijagnozu i primas terapiju. To je ok. Ali ako patis od barakudizma, kao DjDjavo, zasluzujes sljagu, sut u dupe i lucidnu setnju u kurac. Da postoje sluzbe koje lupaju dandare ovakvim degenericima, prijavio bih se istog trenutka.

11. Јеботе, који вам је курац? Ви сте стварно умислили да сте много занимљиви ликови, па вам свако ретард. А у курац!

Имам много више од 15 година и даље тврдим да је увек од два зла боље одабрати оно мање. Докле год има оваквих кретенки које се скидају голе да би биле занимљиве, ликови као што су Гастоз ми неће сметати.

12. Meni ona cava nije ni transfer blama, ne mogu da se povežem sa tolikom količinom kretenizma nikako. A i mislio sam da troluje, onda je izašla na sneg. I zanima me kakvo još ideje ima njen ćale kad je onako pametno savetovao.

13. Јеботе, који вам је курац? Ви сте стварно умислили да сте много занимљиви ликови, па вам свако ретард. А у курац!

Kolege, mislim da imamo jos jednog.

14. Бемму матер, ако је избор ограничен на Гастоза и госпоџу, бирам метак у чело пре него гастоза.

15. Јединствени, ова два ретарда јесу ретарди. И притом вређам ментално заосталу децу, јадни они, Боже ме опрости.

16. ето шта се добија када те индоктринише пинк и и слични мас медији.

17. Neandretalac Vukajlija edišn. Transferčina neviđena. Pustite dečka, neće jebati svakako.

18. Gastoz je veći retard, na skali od 1-10 Gastoz je negde 11 u retardiranosti.
    Neka neko pomiluje Fendera po glavi, potrebno mu je.

19. Јеботе, који вам је курац? Ви сте стварно умислили да сте много занимљиви ликови, па вам свако ретард. А у курац!

Није свако ретард, ал' овај кога величаш је ретард пар екселанс. Парагон ретарда, да се не лажемо.

20. А ја се најискреније изнервирам зато што сам ретард и гледам те мајмунчине.

Исти случај. Очигледно је да људима потребна помоћ у виду жестоких батина металном штанглом или ногаром од стола, по главурди. Законом забранити овим људима приступ интернету и осталим средствима комуникације и јавног информисања, затворити у ћелију и чекати да умру. То се коти човече, треба спречити настанак нових генерација имбецила. Ђембела и Ђаво да се упаре, па да праве још имбецила, који ће следећим генерација радити исто што и нама. Пресећи то у корену.

Da postoje sluzbe koje lupaju dandare ovakvim degenericima, prijavio bih se istog trenutka

+11111

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.