Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
To to, pogledo sam klip već al nisam vido da ima tema. Hvala.
PETROVARADIN IMA TRANSFER
Ошурила бих је од батина! ОШУРИЛА!
Dakle, ne mogu da verujem. Koja kretenka. Ajoooooj, da je moja......
А највише сам попиздела јер сам то уопште и видела. Која несрећница, јбт. Тачно да узмеш војнички каиш и да је изудараш оном шналом као кобилу. Да повраћа два дана. И да јој одузмеш и мобилни и комп и пеглу за косу.
Дир скот. Џембела је победник.
А највише сам попиздела јер сам то уопште и видела. Која несрећница, јбт. Тачно да узмеш војнички каиш и да је изудараш оном шналом као кобилу. Да повраћа два дана. И да јој одузмеш и мобилни и комп и пеглу за косу.
Ја само чекам да Гастоз постави неки видео клип на ЈуТјуб и да напљује ову. Он уме да напљује како треба овакве... појаве. Стефану - Нафурану Малу је урнисао, ова ће бити лак залогај за њега. Мада ова није дебела, него је само мало више ретардирана.
А мени је већи блам онда америчка крмача што шаље дете на избор за мис. Оној треба неко каже да смрша много, јер је дебела гугоба, а да дете васпита да буде нормално. Не могу да верујем како је није блам да се онако дебела појави на телевизији.
А тек њега што бих ишибала.
Пре бих рекао да је урнисао самог себе.
Од тог клинца тешко да може да постоји већи блам.
Ne znam, ali meni je ovo veci transfer od debele na snegu. Debela je psiho i to je to. Ovaj pati od barakudizma.
http://www.youtube.com/watch?v=YwzKUiE_7pU&feature=related
Zasluzuje sljagu.
+1
http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/000/554/facepalm.jpg
Ма, одакле копате ове ретарде?!
Шта учини нејебица од човека.
Осетио сам се прљаво кад сам погледао, а још прљавије што коментаришем. :/
Гастоз је идиот.
Не, озбиљно, шта тера људе да раде овакве ствари? Мислим, шта који курац? Колико сјебан мораш да будеш? Од тог дегена Гастоза до ових специјалаца, ЗАШТО?
Atensns hor sindrom jbg. Napada u 99 % slucajeva amerikance, ali i u 1% sve druge njima slicne retarde sirom planete.
i ovaj je psiho svoje vrste, barakuda. još gori, jebeno gori.
bojim se da neće da stane na ovome. je l sad čekamo repliku na repliku?
Веруј ми, он је сигурно мањи блам од било које овакве. Колико год ретардирано неком деловао, он уопште не бламира толико колико ове гуске. Неко треба и на онакав начин да се побуни против кретенки са омалтерисаним лицем и са излакираном и исхоблованом косом.
И на крају оће ли газда најебати ради ђембеле ? :)