Transfer blama

1. Pa kolko sam shvatila, jeste.

2. Koliko nije normalan, bruka. Ovaj je zajebao i Bokija 13 ili kako već. Šta se sve neće roditi, e sudbino.

3. Rekoh ja, i levom i desnom.

4. Rekoh ja, i levom i desnom.

da i ja prokomentarišem, mora se od nečega živjeti. najljepše je kad se spoje fino i korisno, što u njegovom slučaju očigledno uspijeva.

5. da i ja prokomentarišem, mora se od nečega živjeti. najljepše je kad se spoje fino i korisno, što u njegovom slučaju očigledno uspijeva.

Pa blago njemu/njoj, kako već prilikuje :)

6. hahah,ovo je spoj svih - nou ju didnt, biči bič dreg kvinova.
    i,da,sigurno bi sklopio divna prijateljstva u zatvoru :D
    čime se on oduševljava,e,moj greg,ololo.

7. tacno ga zamisljam posle izbora ko hitler u onom klipu

8. Baca mi se pegla od ovoga, vidoh na DM- u jutros jebo' ih pas ko im prvi dade mikrofon!
    http://www.youtube.com/watch?v=V8etjD0tqY8&feature=related

9. Sunac ti jebem. Jedina dobra stvar je što nisu prešli celzijus. Ali zato Mlađa i dalje jebe. :D Ooooo Srbijo, među šljivama...
    IGNORANCE IS BLISS! \o/ :D Kačim na profil k'o iz pičke. :D Houli madr of gads...

10. Budem li još jednom video ovo gomno, ima TV da strada. Ionako je vreme d' uzimam neki LCD.
    http://www.youtube.com/watch?v=qMXolIZ8gYU

11. Izjava neke likuse.

AVA KARABATIĆ: "Meni je užasno žao one djece što su abortirana, ne mogu zamisliti kako oni sad žive, jel' idu u školu, kako se snalaze u okolini...ajme neću niti više misliti o tome."

12. Ne seri da je, između ostalih 200 000 gluposti, uspjela i to da izjavi ?

13. Ne znam koja je ni sta je.
    Samo znam da je ovo najveca glupost koju sam ikada cuo.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.