Transfer blama

  1. Pesma je carska zajebancija, ne znam sta je ovde za transfer?

  2. Ni ja ne kontam, pesma je super, samo što je hrvatska.

  3. Фејсбук, помера границе трансфера блама од када је направљен.

    http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/158_10151301221814619_737461754_n.jpg

  4. Ovo se neko zeza?! Šta je ovo koj kurac?

  5. Al kako japanac čita da je srpska policija možda i bolja od japanske neprocenjivo

  6. Al najjača je ona slika, Dačić i ostali kerovi se slikaju sa bajsom jebote. To ja zovem pobeda nad kriminalom !

  7. Uh, secam se ovoga. Sunce ti jebem zarko.

  8. Tačno je interpretator.

  9. Au lebac ti, kakva je boles ovo sa Bajoneom...

  10. E znači ne znam je l' neko kačio, al' ovo je takav debilizam da je to fhseoufhgviresigheruohfgvrgueečag... ufatih juče par kadara ove "emisije" na OBN-u. Fora je kao, misliš da te partner vara i zovneš ove iz emisije da ga špijuniraju, pa mu banete svi zajedno u jebarnik i raskrinkate ga. OMFG. Gluma je toliko jadna i prozirna aaaaaaaaaaaa strašno. Pogledajte.
    http://www.youtube.com/watch?v=TYC5NuFoXTE&feature=relmfu

  11. SasvimNebitna
    E znači ne znam je l' neko kačio, al' ovo je takav debilizam da je to fhseoufhgviresigheruohfgvrgueečag... ufatih juče par kadara ove "emisije" na OBN-u. Fora je kao, misliš da te partner vara i zovneš ove iz emisije da ga špijuniraju, pa mu banete svi zajedno u jebarnik i raskrinkate ga. OMFG. Gluma je toliko jadna i prozirna aaaaaaaaaaaa strašno. Pogledajte.

    Зон је украден од американаца. Они су имали серијал на тај зон, мислим да се емисија звала ''Cheaters''.
    Ем је плагијат, ем су ''глумци'' курчине млохаве. Не може испод!

  12. E to, toliko je iritantno, ja pokušavam da gledam, a ne mogu od loše glume, pa sve malo prebacim pa vratim, čisto da vidim dokle će ići. A ova kraljica što vodi "emisiju" s Karamelom, samo se nešto beči i iščuđava, čisto da dođe čoveku da joj odvali jedan šamar da dođe sebi.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.