Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ололололо
МОЈ ПОГЛЕД СМУЋУЈЕ! ХАХАХАХАХАХАХ
Мени Вучица увек изгледала као јаааако озбиљна особа :)
915. Гласно говорим.
924. Саблажњивала сам децу.
938. Излежавала сам се у постељи.
949. Ропћем када ми се молитва не услиши.
956. Ишла сам на маскенбал.
983. Радознала сам.
995. Дангубим.
1012. Договарала сам сусрете на гробљу.
862. Хватао ме је демонски смех.
Svršim ti u bodi.
Морам под хитно да упозорим своју другарицу. али под хитно.
Danas jeste, a u doba kada je normalno da je žena domaćica a muškarac da radi sve poslove bilo je nenormalno da žena radi muške poslove.
Ја се само питам ко је ово писао, нигде се не наводи име аутора, али одише "зилотским" духом. Једно такво .... па ето ,са правом лолујете, лоло
Ja se samo pitam kada je ovo napisano.
Ма знам, ал мени и то звучи глупо... мисим, долази жена код попа и исповеђује се и каже: ОЧЕ, ја сам БЕРБЕРИНКА! Саблажњивање, пометња, итд
Време није толики фактор, има одредница које наговештавају широки временски период настанка, од "берберина" до аутобуса.
Морам под хитно да упозорим своју другарицу. али под хитно.
Džordi, kada malo bolje pogledaš i kad malo bolje proučiš sve Božje zapovesti i crkvene zapovesti i ako bi malo išao na veronauku shvatio bi koliki je to greh.
ја се бојим.
Lolo Laki, zbog toga sam pitao, jer vidim da ima mnogo različitih stvari.
Ово је иначе била зајебанција, зато што сам се сетио ситуације кад је висила у библиотеци и неки клинци били тамо, и она извирила иза полице њима у фацу директ и ови се уплашили и звали библиотекарку.
Ишао сам на веронауку четири године, али је не волим нешто претерано.
E, treba napraviti foru da se ispod ovoga stave broj telefona i šifra, k'o za oglase. ololololol 'Ladno ide na Kurirov sajt, jebote...
818. У гостима сам села у врх стола не чекајући да ми домаћин понуди место.
822. Љубим се у уста и са мушкарицима и са женама.
868. Седела сам на туђем кревету без дозволе.
877. Нисам склонила са пута ексер, стакло, итд. да се неко не би повредио.
910. Играла сам у дискотекама, слушала и преснимавала ту врсту музике.
932. Плашим се да се не заразим од других приликом причешћивања.
Ишао сам на веронауку четири године, али је не волим нешто претерано.
Ma marš bre tamo. :)
Odoh na temu debelih. :)
Само један куесћн, како се до овога долази преко почетне стране сајта?