Transfer blama

1. Gazimudo, тај и остали квизови на ту фору су намештени. Као рецимо погоди реч- Папр*ка-...и јавља се њих милион са погрешном одговорима.

2. Па колико је решење?

3. Ја не знам... Има неки векторски производ, а нигде вектора...

4. Sto je jos gore javila se babuskara i rekla 48, ovaj kaze nije :/

5. Па кад није 48, ево шта каже волфрам:
    http://www.wolframalpha.com/input/?i=%282%2B4%295+%2B10+%2B8+%2B7%2B5%2B+%282%2B12%29

6. Радјард Куплунг
    Па кад није 48, ево шта каже волфрам:
    http://www.wolframalpha.com/input/?i=%282%2B4%295+%2B10+%2B8+%2B7%2B5%2B+%282%2B12%29

Samo sto nije +8 nego -8

7. Skocio mi pritisak opasno,odo da ucim malo da se iksuliram..

8. Еее, сад си похитао да едитујеш свој пост... Ја сам само копи-пејст одрадио. Ц, ц, ц.

9. Радјард Куплунг
    Еее, сад си похитао да едитујеш свој пост... Ја сам само копи-пејст одрадио. Ц, ц, ц.

Nisam editovao, pitaj modulatore!

10. Stoji matematicki izraz: (2+4)x5 +10 -8 +7+5+ (2+1x2) = ?

48 је решење, али ови са ОБН су тешки билмези. Множење има предност у односу на сабирање.
    Увек се мора поштовати редослед: дељење - множење - сабирање - одузимање.
    Идемо постено:

(2+4) x 5 + 10 - 8 + 7 + 5 + (2 + 1 x 2) = 6 х 5 + 10 - 8 + 7 + 5 + (2+2) =
    = 30 + 10 - 8 + 7 + 5 + 4 = 40 - 8 + 7 + 5 + 4 = 32 + 7 + 5 + 4 = 39 + 5 + 4 =
    = 44 + 4 = 48.

11. На курцу те носам ОПАААААААААААА

12. Брате, ти сто посто студираш математику.

13. Увек се мора поштовати редослед: дељење - множење - сабирање - одузимање.

A ja mislio da je redosled množenje/deljenje --> sabiranje/oduzimanje. Živeh u iluziju.

14. Sve je to lopovluk. Na kraju se javi neko iz studija u fazonu on ih nazvao i kao: Zovem iz Pičkovca, da nije možda to i to... i naravno on "osvoji" nagradu.

15. Радјард Куплунг
    Брате, ти сто посто студираш математику.

Јој, бре. Завршио сам машинство у Београду. Имало је математике ту, није да није.

Овакви квизови су масовна појава. Мени су жешћи радио-квизови. Нпр. водитељ постави питање ко пева неку песму, нпр. "Девојка из града" и сад има 15 минута да се да тачан одговор, а ко први одговори тачно, добија фрижидер или телевизор. И сад најлуђе је што кад зовеш, увек даје заузеће, а у емисији се (као) јављају неки ликови који увек дају нетачне одговоре и онда се (као) деси да неко тачно одговори, вероватно неко од запослених у тој радио-станици. А само позивање наплаћује се папрено. Нема шта, тежак лоповлук. А док слушаш она лупетања водитеља и (наводних) слушалаца, желудац да ти се преврне.

16. Ма знам, пусти, живце ми једу ево већ 5-6 година...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.