Transfer blama

1. ладно прекопирали текст из неких хрватских новина.

Možda će ti zvučati kao zapanjujuća činjenica, ali ni hrvatske novine ne donose originalne članke, pogotovo u takvim šit rubrikama, nego prevode iz engleskih i američkih tabloida. Uporedi srodne rubrike (recimo nešto kao: slobodno vreme, zanimljivosti, život, kurac palac, u tom smislu) na sajtu B92 i na sajtu Blica. Bićeš zapanjena koliko je slično. Ali još kad potražiš izvor tih informacija, naletećeš na Daily mail, Sun i još neke tako usrane listove. Nego, trebalo je pažljivije da čitaš, jer lepo na početku teksta piše da su te golicave tajnice sakupljali kolumnisti američkog portala babble.com, odakle su i braća Hrvati pokupili.

2. Marcipan, kakvi su ovo Legolasi, sunce im čipovsko?? Ubih se od smeJa!!! Nači, nema dalje!! :)))

3. Jbt, ladno marsovci i imena imaju i ... ja zanemim pred ovakvim ludorijama.
    Sad mi više nije ni smešno.

4. Mrzelo me da pogledam i sajt ali sada sam zainteresovana da otkrijem i da li Pleja Treći, Šare i Aštar zarobljavaju ili oslobađaju od guštera? :) Ne, stvarno nije smešno jer imaju i sledbenike.

Mada svaka religija na početku, a bogami, i u produžetku, ume da deluje smešno.

5. http://www.glas-javnosti.rs/clanak/hronika/glas-javnosti-29-04-2010/zrtve-nigerijske-prevare-ostale-bez-stotina-hiljada-evra

Није трансфер вест, већ они који су поверовали да их заиста чека неки огроман новац негде.
    Онај ко у то поверује, треба га одмах изоловати и затворити у собу са палицом и трианглом и, ако провали како се свира триангл, онда га пустити напоље уз појачан надзор. Јер стварно треба бити испод нивоа ретарда да поверујеш да те тек тако чека новац у јебеној Нигерији.

6. Kaži ti to mom dedi koji se nadao lepim kamatama na oročenu štednju u Dafiment banci lolo

7. Lololo, koja vest...

8. http://www.glas-javnosti.rs/clanak/hronika/glas-javnosti-29-04-2010/zrtve-nigerijske-prevare-ostale-bez-stotina-hiljada-evra

Није трансфер вест, већ они који су поверовали да их заиста чека неки огроман новац негде.
    Онај ко у то поверује, треба га одмах изоловати и затворити у собу са палицом и трианглом и, ако провали како се свира триангл, онда га пустити напоље уз појачан надзор. Јер стварно треба бити испод нивоа ретарда да поверујеш да те тек тако чека новац у јебеној Нигерији.

Svakog trenutka kada neko na svoj komp "stavi internet" i "napravi mejl" generiše se još jedna budala za ovakve zamke.

9. Znam Bridžise, pa ja komentaris'o :-)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.