Transfer blama

1. Ово што је Куплинг окачио, ова рок верзија Врањаке...човече, јел им стварно понестало идеја па ае мало удри по обрадама народњака?
    Искрено, мене би био блам да обрађујем овако нешто, плус да избацим спот. То би значило да сам нула ко музичар, ал да иам кинту за бацање хехе

2. Није блам да обрадиш, али је блам да га обрадиш овако. Класичне љаљанске главе.

3. Није блам да обрадиш, већ да то пласираш ширем аудиторијуму, уз то надајући се да ће неки љомбер да остане бар 30 секунди уз тв кад пичи овај спот.

4. која несрећа.

5. Koji transfer ovo za Kusturicom

''Немој да те више видим у граду, мамицу ти...'' и публика почне да се смеје хохохахоахохахоахо Куста провалијо фору коју народ разуме

6. Копирање оног сељака, забораио сам како се зове, који исто трансферише.

ЕДИТ: Е да, Гастоз се зове онај сељак.

7. Копирање оног сељака, забораио сам како се зове, који исто трансферише.

To je i meni zapalo za oko, a onda je i sam rekao u jednom od klipova da dugo prati gaztoza i onda nisam imao sumnju u njegov kapacitet :D

8. онај гастоз је намазанији и за нијансу готивнији, овај је баш оно дебил клинац за шамар.

9. Вала и онај Гастоз је матора коњина за шамар.

10. Debilčine su i jedan i drugi...

11. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=01&dd=17&nav_category=78&nav_id=678455

Društvo iseljenika iz BiH u SAD kao i Udruženje Srebreničke majke u protestnom pismu Ban Ki Munu su naveli da je "koncert bio skandalozno ponižavanje žrtava genocida u BiH, jer je orkestar svirao ozloglašenu i nasilničku srpsku nacionalističku pesmu 'Marš na Drinu'".

LoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL

orkestar svirao ozloglašenu i nasilničku srpsku nacionalističku pesmu 'Marš na Drinu'".

orkestar

I nije orkestar već je bijo hor, ali nema veza, bitno da je ozloglašena pesma.

12. На Дрину (познатији као Марш на Дрину) је традиционални српски марш који је компоновао Станислав Бинички након Церске битке, вођена од 16. до 19. августа 1914.
    Сматра се да је марш „На Дрину“ Бинички посветио пуковнику Стојановићу који је погинуо у бици на Церу.

Jel' su ti što se bune Austrougari?

13. па то ове мајке сребренице оће велику аустроугарску са фрањом алијом на челу

14. http://www.dodaj.rs/f/3A/yQ/JLoEuMN/ab1ag.png

meni je ovo transfer teški
    jebala ga toplina u dupe

15. hahahaahahah Vidra fura fejzbuk na ruskom

16. Шта си хтела да нам кажеш, леба ти

17. pa konjo, studiram ga D:

18. Da oće da radi ko konobarica u Australiji...

19. e da, koliko god te postovao zbog ruskog, post ti je njesra i nema smisla, NHF

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.