Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Стоже, ај ми нацртај зашто је блам исказати патриотизам тако што ћеш да обучеш дукс, мају, дрес репрезентације, било шта. А рецимо није блам да носиш исто то са америчком или британском заставом...
мене просто боли курац шта ће неко да носи на себи сем уколико није торбица са ликом милета китића тада пљујем. има добрих дуксева на оном сајту,(зелена с грбом немањића је прекул, носио бих је 'ладно) а има и гадости којима не бих дупе обрисао. све у свему ствар укуса, кога бре боли курац, носиће људи шта хоће, носио бих ја ипчетову дуксерицу ал' курац неће пичке да производе јер им није у циљу да величају његов лик и дело како се зна да је био против масона и илумината и рокфелера. алекс џоунс то говори у једном свом интерјвуу, информишите се мало о томе и тако. поздрављам све људе добре воље
Brate, ja znam da ovde vrvi od hipsterluka i ldpizma, ali shvatite vec jednom da je postalo previse maejnstrim mrzeti Srbe, Srbiju i Djovaka. Oladite malo, covek ima pravo da voli sta hoce i da to pokazuje na nacin koji hoce. Da li je nesto kic ili ne je govnarska prica izmisljena od strane ljudi kojima nedostaju valjaniji argumenti da ocrne neki komad odece. Pa nije to umetnicko delo jebemumater, pa da ga analizirate i nalazite mane.
A ovi koji kazu kako je to preterano eksponiranje ljubavi, pa zbog zatvorenog patriotizma i jesmo u govnima u kojima jesmo. Svi sebe hvale i izdizu, a mi smo fini i samokriticni.
NE MOZES BITI VECI KATOLIK OD ALLAHA, MOMAK!
Sve je to blam, ove majice sa američkom zastavom što nose sve pevačice, a sada i obične devojke, sektalika majice su odavno blam, a u novije vreme i ovaj paćenički nacionalizam, zašto kažem paćenički? Jer dudlamo kurac svaki dan na polju nacionalne politike, jebe nas ko kako hoće, al zato ako se ogrnem crveno-belo-plavim perjem, sve je ok. Presmešno. Ok, znam da si Srbin i ja sam, i većina jhebene države koja je sve manja, koji kurac se umotavaš u zastavu idi dole svetom srpskom zemljom, srcem Srbije pronesi tu zastavu, to je dole naše, jel da? Ma kurac, nego obučeš u Kruševcu, Čačku ili Kragujevcu gde je 98 posto Srba taj duks. Koja je svrha, kao iskazuješ patriotizam ili kad obučeš majicu na kojoj piše Nirvana ili Ekv pokazuješ koju muziku slušaš? Pa zabole me, to samo ljomberi i pubertetlije mogu da rade, ja sam iznad toga. Ne moram nikome gurati pod nos koju muziku slušam ili koje sam nacionalnosti. Ako ćemo tako, onda što taj gore Bosanćeros ne može nosti torbicu sa Miletom Kitićem? Dečko voli to da sluša, to je za mene manji blam nego da nosi Mejden majicu, originalnije je i jebačkije. Ako ste u fazi da nosite metal majice i patriJotske dukseve, onda nemamo šta da pričamo jer imate ispod 18 godina, a ako imate preko, a nosite takve stvari, onda već imate problem.
Ček, ček, ti zagovaraš stav da patriotizam treba pokazivati samo na tlu Kosova i Metohije? :D
Bravo Stože. Na temi Transfer blama ja sam upravo to uspeo da doživim od ovog tvog posta. Pritom Skočimiš ti je postavio dobro pitanje, jer se takav zaključak stvarno izvlači.
A video sam i taj sajt sa duksevima i kao što neko gore spomenu ima dobrih stvari, ali i ima i teških govana.
Elem da se mi vratimo na transver blama pošto ste nabili stranicu sa raspravom. ovo neko neće videti a toliko je genijalno: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=511418842235932&set=a.511418788902604.125661.334306096613875&type=3&theater
Koliko li su ove prsle u mozak, e.. ko je uopšte krenuo sa tim pričama o Drimi i Relji? Treba ga javno spaliti... Elem:
Šta reći kad su nam premijer i potpresednik vlade, kao i ministar za građevinu svojevremeno bili članovi žirija u zvezdama granda?
http://www.youtube.com/watch?v=w4_DuzVTrjY
+1
Strašno! :D
ahahahhaha vid' Ivice kaki je....
Hahahaha, sve te jebalo, kakva je njuska ovaj Dacic.
Da me je sramota:)
Ја носим металика мајице а не могу да ти се сагнем јер нисам дерпе а имам 23 године.
Онда сам само љомбер? :(
mejd en arilje,maja "srbia".
Размишљам се да постанем репер. Тако бих избегао свако дотеривање за свечане прилике и могао да се појавим у "до продавнице" издању, а да сам променио само качкет.
to zahteva isto neka ulaganja.budi neki ekscentrik,kao boli te kuarac za ta oblacenja.obuces sta ima i to nikako da uklopis.najbolje nesto retro.to je sada moderno.pitaj dedu za savete.
Au sine našta Dačić liči. Stajling kao da pošo do prodavnice, sigurno dole ima šorc i papuče. A i deluje mi kao da je pijan ko mečka.
http://vukajlija.com/forum/teme/16661-transfer-blama?strana=792#post_2269136 овај фраер није нормалан. на одвикавање, сине, одма' и брзо
Al dačićeva faca na 2:44 pobedila lolo
Hahahahahahahahah jbt kakav čovek!
KAKAV JE OVAJ DACIC KRALJ! hahaahahahahahahahhaahahah
umro sam, vise puta.