Transfer blama

1. За почетак, било би до јаја да зна да пева. :Д

2. Ne smem da je slušam strah me da će mi pući bubne opne. Smorka, Taras je sa s kao Sevojno a ne š kao šotka.

Ju, izvini, ja mahinalno te pokrstila. Won't happen again. :)

Sreto, meni ona još izgleda kao klinka, koliko godina ima ona, znam da je bila u BB šovu već starija od mene, kacam ja to gledala, sa pet-šest godina.

3. DOHRIS! WHATAYU DOINGH! DOHRIS! STAHP!!!

4. ...e ovo je mnogo zajebano, a može i da se komentariše...
    http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=XBIF818RcpY

5. За почетак, било би до јаја да зна да пева. :Д

Ма нема то данас више везе. Не тражи се то више к'о некад.

6. Ja sam jednom isključio zvuk tokom njenog performansa... i uspelo je da bude još groznije. Onda sam prosuo vrelu kafu na nogu ali sam bio nekako ravnodušan jer je najgore već prošlo.

7. Pocinjem da verujem da nas ova Doris sve skupa troluje s ovim. Nesto kao Yana Novak, taj neki zonfic.

8. Peškirče, i ja isto mislim. Nešto kao srpska verzija Borata.

9. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.290.html:416764-Rat-patriota-i-placenika

Класично продубљивање подела у друштву између ''нас'' и ''њих''. Сви који су се појавили у тексту су смешни.
    Издвајам пар бисера. Почевши од самог наслова.
    Па каже:

Соња Бисерка:

Ako nas neko optužuje da se finansiramo iz inostranstva, onda treba da zna da se i naša vlada finansira iz inostranstva, odnosno iz fondova Evropske unije. Pomišlja li neko da kazni Vladu.

Sonja Biserko oštro osuđuje spiskove medija i NVO koje su napravili "Naši". A na pitanje u čemu je razlika između ovih spisikova i onih koje je napravio njen Helsinški odbor sa imenima "nepodobnih intelektualaca", ona kaže:

- To nisu spiskovi. Mi smo samo naveli imena ljudi koji se protive saradnji sa Haškim tribunalom.

Миша Ваца:

- Što su nevladine organizacije bivale agresivnije u društvu, to su se mladi više učlanjivali u patriotske pokrete - kaže Miša Vacić, portparol SNP "1389". - Mi smo nastali kao reakcija na napade na državu, a partije nisu smele da izađu na crtu tim organizacijama i da im se direktno suprotstave.

Vacić pojašnjava da su nakon 5. oktobra spolja podržavane NVO počele sve jače da diktiraju novi sistem vrednosti u mnogim oblastima - pravosuđu, kulturi, medijima...
    - To što oni začnu, Demokratska stranka i LDP izguraju u Skupštini. Tako su NVO samo na papiru bile nevladine. One su zajedno sa DS stvorile sistem represije - svako ko se protivi njihovom delovanju pritisnut je od države, biva hapšen, mediji ga etikiteriju kao huligana, fašistu... E, to je neoliberalni način delovanja

А овде постајем мало сумњичав:

Slobodan Antonić deli nevladine organizacije u dve kategorije. Jedna su one povlašćene, vrlo bogate, bliske centrima moći, stranim fondacijama i ambasadama, određenim ljudima i iz naše vlasti... Druga grupa su sve ostale, koje počivaju na entuzijazmu. - U prvu povlašćenu grupu spadaju NVO čije se aktivnosti zasnivaju na profesionalizmu i novcu, dok patriotske organizacije zasad spadaju u drugu grupu. Pristup resursima im je ograničen, što ne znači da neke od njih nisu imale pristup pojedinim državnim resursima.

10. Др Јанковић

Доцо, ја јесам велики националиста, често имам и шовинистичке испаде, али и мене су смориле овакве расправе и подела на НАШЕ и ЊИ'ОВЕ. Чисто млаћење празне сламе. Што је најгоре, неки од тих аналитичара (тако се већина представља) се повија како ветар дува. Час су евроГЕЈци, час срБске патриЈоте. Разумем да човек са годинама мења нека своја схватања, али да неко преко ноћи мења мишљење, то већ није нормално. Један од њих је Ђорђе Вукадиновић. Једне године прави хвалоспеве о Тадићу, следеће године га пљује. Соња Бисерко и Наташа Кандић су екстреми, којима не би дао ни да дишу без моје дозволе да сам премијер или председник Србије, али мене више нервирају ови прелетачи. А сви припадају овим шатро невладиним организацијама и удружењима, а сви мало-мало па заграбе из буџета.

11. http://www.youtube.com/watch?v=sssnXLbEQ6I

ispočetka sam se smijala, i smijala, i smijala
    e, pred kraj videa mi nešto bi žao
    a jadna :/

12. Ова мало личи на Милицу.

13. Као и остатак риба синтернета.

14. Ја не разумем ово. Поруке личне природе не би требало да се постављају на ЈуТјуб. Него, клинке мисле да ће испасти занимљиве кад постављају овакве ствари.

15. не знам да ли је ово било. Ова певачица у покушају се зове Новела. Скинули су све њене клипове, остао је само овај.

Овако пева:
    http://www.youtube.com/watch?v=QotnbYx3QBE

А овако изгледа:
    http://www.dodirnime.com/smesnivideo/wp-content/uploads/2011/11/Novela.png

16. Фендеру, није ваљда да си тек сад провалио ову нову звезду нашег естрадног неба?

17. Novela, moja Dobojka! <3

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.