Transfer blama

1. То код вас не може да се деси на текми јер сви момци воле момке хехе

2. Veruj mi, ima pacijenata koji se pale na ribe.

3. Gazimudo, znamo da si ljubomoran što to nije bilo na vašoj utakmici, al nemoj ovde da truješ, idi kukaj negde drugde.

4. Dobro jebo vas patak, zar ne možete da sačekate da se otključa tema o Zvezdi i Partizanu pa da se tamo kao ljudi napušavate lololo

5. ahahahaa kakve ste vi dileje, jebote :D

6. Ja rekao kako mi je transfericno sto ljudi imaju perverznu potrebu da svoje drage prose u javnosti, ili jos gore na stadionima,halama (ili bilo cime sto ima publiku koja se broji u hiljadama), a jos transfericnije sto licimuri to odobravaju,a satro ne podrzavaju pederbale , velikog brata i tako to..

Nigde ne pomenuh nista vezano za bilo koji klub.
    Al razumem ih. Pukao njihov tim veceras pa su nervozni. Been there.

7. Ja rekao kako mi je transfericno sto ljudi imaju perverznu potrebu da svoje drage prose u javnosti, ili jos gore na stadionima,halama (ili bilo cime sto ima publiku koja se broji u hiljadama), a jos transfericnije sto licimuri to odobravaju,a satro ne podrzavaju pederbale , velikog brata i tako to..

Gazimudo svako ima pravo na pet minuta slave lololo

8. Gazimudo
    Ja rekao kako mi je transfericno sto ljudi imaju perverznu potrebu da svoje drage prose u javnosti, ili jos gore na stadionima,halama (ili bilo cime sto ima publiku koja se broji u hiljadama), a jos transfericnije sto licimuri to odobravaju,a satro ne podrzavaju pederbale , velikog brata i tako to..

Па то је мода која нам је дошла са Запада, али је сигурно и то боље него парада педера. А и добро је докле год момци просе девојке, добро је да момак није запросио момка. :))))))))))

Мени ово није блам. Ја бих девојку запросио на Маракани, али не на терену него на Северу и не овако да цео стадион или хала зна шта се дешава. Запросио бих девојку док би остали били фокусирани на утакмицу и не би обраћали пажњу. Замисли која је срећа кад имаш девојку која уместо сапуница воли да гледа с тобом утакмице.

9. Убедљиви трансфер су кад девојке прате фудбал, па после то размењују са мушким другарима/колегама , евентуално са дечком ако га имају...
    То вришти за мушком пажњом, прави "atention whore"...
    Посебно она Лариса Рикелме, то је таква трансферчина да сваки пут кад је видим како шатро навија за фудбалски тим добијам мини црну рупу у себи од блама...

10. Мени није. Мени то уме да буде понекад смешно и симпатично. Већи су ми трансфер ове што хистеришу за оним Османлијама: Сулејманом и Езелом.

11. Посебно она Лариса Рикелме

Лариса Рикелме

Лариса

Transfer blama

O_O

12. Nigde ne pomenuh nista vezano za bilo koji klub.
    Al razumem ih. Pukao njihov tim veceras pa su nervozni. Been there.

E jebiga sad ako nisi skapirao da se zajebavam.

Inače i ja bih uradio ovo kao Fender, odveo bih je na sever na Maru, tipa na derbi ili na neku utakmicu kvalifikacija za Evropu i čekao bih da padne gol, a onda dok su svi u delirijumu, okrenuo bih se prema njoj, kleknuo, pa šta bude. Samo još devojku da nađem. :3

13. niste, bre, normalni, znojim se ovde, koliko me blam da gledam sve ovo

14. DoroBre, tako ću tebe da zaprosim. :3

15. odveo bih je na sever na Maru, tipa na derbi ili na neku utakmicu kvalifikacija za Evropu i čekao bih da padne gol, a onda dok su svi u delirijumu, okrenuo bih se prema njoj, kleknuo, pa šta bude.

Picketino! "Pa sta bude" ? Pa zato je i vodis na sever jer se plasis da ce te odbije ako je zaprosis gajbi, ili uopste 1 na 1.. nego vako obezbedjujes sebi par hiljada ljudi koji ce joj jebati mater umesto tebe ako te ispali :P

16. Izgleda da je riba odbila Vevericu pošto je policija uhapsila nekog tipa koji je udavio devojku, a lik je isti ovaj naš Veverac :)

17. Picketino! "Pa sta bude" ? Pa zato je i vodis na sever jer se plasis da ce te odbije ako je zaprosis gajbi, ili uopste 1 na 1.. nego vako obezbedjujes sebi par hiljada ljudi koji ce joj jebati mater umesto tebe ako te ispali :P

Нисам мислио, а није ни Веверица, да то буде као што је овај урадио, да цела хала или стадион зна шта се дешава него док остали прате ситуацију на терену, ја бих запросио девојку. То да ли би она рекла да или не, то остали не би ни приметили.

Био је онај случај у Холандији или Белгији кад је лик јавно запросио девојку на терену, а она га је одбила. То тако не бих никад урадио.

18. Ja bih se baš plašio da me iskašira pred toliko ljudi, jepte se. :D

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.