Transfer blama

1. Sejo, gde si iskopao ovaj klip keve ti?

Ископо један мој друг, коме је то посло један друг његовог брате сестре.
    Јооој тачно ме срамота што са из БЛ. Нисмо ми овакви, нииисмооооо!

2. Au jebem ti kosti krvave... Sejo, uništi nas sa ovim...

3. meni je ova i dalje pobednica sto se tice blama, peti teletabis jedan!
    http://www.youtube.com/watch?v=WRBvMkdREtk

4. Sunce ti jebem koje budale

Опет ће нас бомбардовати!

5. ahhahahahaahhaahha SEJO !

6. Sada sam definitivno čvrst u odluci da ovu grand spodobu treba strijeljati.

Ne tebe, žajke, već Popovića.

7. još samo a je dodao "i podrigujem" i da upotpuni svoju kolekciju.

8. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=291706137624316&set=pb.100003547951633.-2207520000.1361395721&type=3&theater
    Са профила немачке бабе која је иначе ин релејшншип статусу ... ко воли нек навали ...

9. @Anarchyst: Joooj, Apeiron, BLC, NUBL, i ostali privatni fakulteti i škole, sahraniće ovaj grad. Sve puno debitanata na betonu (!), dolar-patriota i menadžera njive koji kriju svoj pedigre. Ali, neka, kad se svi iškoluju, pobiće se između sebe, a onda ću se napiti od sreće i častiti istomišljenike.

10. Ероре не види се слика, копирај директно урл или једноставно опиши приложену порњаву

11. Celtic brate jedino dobro je sto oni odrzavaju disciplinu, kod njih bas i nemos samarati koga stignes i glumiti budalu, to je jedina prednost, kad uzmes u obzir SUParu ugosteljsku i sl. a inace jebiga to je skola za burzujsku decu godina je oko 2 500 maraka za srednjoskolce a oko 3 za fakultet

12. "Probudila sam se. Umila se brzo, pomuzla krave, dala jesti kokošima i zečevima, izgnala koze i krave na pašu.
    Probudila sam djecu, napravila im doručak, spakovala ih za školu, odvezla ih u školu, pokosila travu.
    Otišla sam na posao, posvađala se s nadređenim, izbacila ga van iz kancelarije, obračunavala putne naloge zarađivala novce, zaradila novce.
    Došla sam kući, iscijepala metar drva, skuvala ručak, dovela djecu iz shkole, nahranila ih, prijavila porez na dobit, išla u polje okopavat kupus i krompir do mraka, stigla na frizuru.
    Vratila sam se kući, ugnala krave i koze u štalu, spremila večeru, obnovila osiguranje za auto, nahranila djecu, okupala ih, stavila ih u krevet, oprala veš, platila račune putem net bankinga, pregledala poštu, rasirila veš, pojela koru 'ljeba s maslacem i medom.

Kad sam se konačno spremila krenuti leć', pade mi na pamet:
    ''KUKU MENI!!!! Moj muž! Cijeli dan leži na kauču neizjeban!!!' " ... sta ti je prava zena!

13. анти трансфер

14. @Anarchyst: Možeš i šamarati i galamiti, zavisi ko si i čiji si ;-)

15. Леприкон окачио принт да покаже где му је кућа, заборавио да искључи таб где је гуглао миџет секс:

http://i.imgur.com/R9aHMZq.jpg

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.