Transfer blama

1. Carlos Ramirez
    Полу човек-пола воштана фигура Ђафе, објашњава у својој турбо трешерица нумери, да је саватати малолетно чељаде сасвим ОК!

Педофилија - болес' ми најмилија. :))))))))))))))

Јбг, песма и певање су никакви, јесте блам и његова појава и певање, ал' ко те пита, набијеш пар голишавих клинки да би се спот што више гледао. А поштено и ја би' ову у сивом шортсићу.

Sindjelic88
    E da,sad sam se setio,ovo je za temu taman.Elem,ima neka likusa,klinka jos je osnovna,koja ima tzv. Black Blood Bandu i ide tako po gradu i zvrlja umrlice i sara po zidovima.Bas malopre sam video nesto,napisala u fazonu ,,ziveo Satana,satanisti,ziveo vandalizam" itd i onda pored toga Davidova zvezda.Facepalm.

EDIT: Kad mi je poginuo drugar u avgustu prosle godine,ona prezvlja umrlicu u nasem kraju.Kad je ne ubise tad nece nikad.

Ја не знам шта родитељи те деце раде, да ли уопште обраћају пажњу на њих. али то је да бијеш као вола у купусу до 101 и назад.

2. http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7l5uywKZG1r1kxj7o1_500.jpg
    Даааааааај брате, мисим волим и ја Доџерку, и све то, али даааааааааааааааај....

3. хахахахаххахахахахаххаха могао је и хистори отворити да нам да на увид хахахаха

4. 98% Карлеушиних мушких фанова су убер-геј.

5. А шта ''он'' ово држи, диск? је л ''он'' ово ПЛАТИО?

6. НАРУЧИО ИЗ БЕОГРАДА! КИЛ ИТ ВИТ ФАЈР!

7. xexe, da, sasvim slučajno
    skroz šaljivo

8. plus gripa sa temperaturom 39°

9. кењати - срати
    клопа - храна
    клекнути и припалити, блајзирати - орални секс

лова, ђенги - новац
    лудара - лудница

молерај - шминка
    маторци, преци - родитељи
    мурија - полиција

њупавци - зуби

пања - хлеб
    пљуга - цигарета
    пуса - пољубац
    пичка - кукавица
    пешкир - педер
    Десанка Шакић - десна рука (мисли се на мастурбирање)

ХААХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА НИЈЕ МИ ДОБРО

10. пичка - кукавица хахахахахах

ПИЧКИЦА НИСАМ ЗНАЛА ДА СИ ТАКВА ПИЧКИЦА СА МНОМ СПАВАШ ДРУГА ТИ ЈЕ НЕСАНИЦА БОЈИШ СЕ ДА ПРИЗНАШ ТООООО

11. Ех, некад се сленг учио на улици у стварном животу, знало кад и где се која реч користи, а сад се све учи на Интернету.

12. а пази на ком сајту си то рекао - на речнику сленга лоло

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.