Transfer blama

1. Carlos Ramirez
    Полу човек-пола воштана фигура Ђафе, објашњава у својој турбо трешерица нумери, да је саватати малолетно чељаде сасвим ОК!

Педофилија - болес' ми најмилија. :))))))))))))))

Јбг, песма и певање су никакви, јесте блам и његова појава и певање, ал' ко те пита, набијеш пар голишавих клинки да би се спот што више гледао. А поштено и ја би' ову у сивом шортсићу.

Sindjelic88
    E da,sad sam se setio,ovo je za temu taman.Elem,ima neka likusa,klinka jos je osnovna,koja ima tzv. Black Blood Bandu i ide tako po gradu i zvrlja umrlice i sara po zidovima.Bas malopre sam video nesto,napisala u fazonu ,,ziveo Satana,satanisti,ziveo vandalizam" itd i onda pored toga Davidova zvezda.Facepalm.

EDIT: Kad mi je poginuo drugar u avgustu prosle godine,ona prezvlja umrlicu u nasem kraju.Kad je ne ubise tad nece nikad.

Ја не знам шта родитељи те деце раде, да ли уопште обраћају пажњу на њих. али то је да бијеш као вола у купусу до 101 и назад.

2. http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7l5uywKZG1r1kxj7o1_500.jpg
    Даааааааај брате, мисим волим и ја Доџерку, и све то, али даааааааааааааааај....

3. хахахахаххахахахахаххаха могао је и хистори отворити да нам да на увид хахахаха

4. 98% Карлеушиних мушких фанова су убер-геј.

5. А шта ''он'' ово држи, диск? је л ''он'' ово ПЛАТИО?

6. НАРУЧИО ИЗ БЕОГРАДА! КИЛ ИТ ВИТ ФАЈР!

7. xexe, da, sasvim slučajno
    skroz šaljivo

8. plus gripa sa temperaturom 39°

9. кењати - срати
    клопа - храна
    клекнути и припалити, блајзирати - орални секс

лова, ђенги - новац
    лудара - лудница

молерај - шминка
    маторци, преци - родитељи
    мурија - полиција

њупавци - зуби

пања - хлеб
    пљуга - цигарета
    пуса - пољубац
    пичка - кукавица
    пешкир - педер
    Десанка Шакић - десна рука (мисли се на мастурбирање)

ХААХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА НИЈЕ МИ ДОБРО

10. пичка - кукавица хахахахахах

ПИЧКИЦА НИСАМ ЗНАЛА ДА СИ ТАКВА ПИЧКИЦА СА МНОМ СПАВАШ ДРУГА ТИ ЈЕ НЕСАНИЦА БОЈИШ СЕ ДА ПРИЗНАШ ТООООО

11. Ех, некад се сленг учио на улици у стварном животу, знало кад и где се која реч користи, а сад се све учи на Интернету.

12. а пази на ком сајту си то рекао - на речнику сленга лоло

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.