Transfer blama

1. Шта брее?!

Retarde brate nema dalje. Ljudi su postali toliki kreteni da je teško, zapravo gotovo nemoguće to opisati rečima. Jebo ih galeb.

2. ajte, prate tvitove mrtvih,izmisljenih,ovakvi,onakvih,pa nek prate i sta pernato stvorenje ima da kaze.

3. и Лексу Пантелејског он је први стрип херој града Ниша, поникао из пера твог суграђанина Карановића, и морам признати он има више шмека од бетмена и супермена заједно, бананамен је ипак фаца лоло

Divi ga Bananamenhttp://ujedinjeniregionisrbije.rs/wp-content/uploads/2012/03/bjovanovic-490x422.jpg... lolo Original Erik...

4. Puštali su spot pesme i Relja mi je zapao za oko svojim karakterom koji je prenosio kao glumac u spotu…

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaahahahhahahahahhhaa

5. Hahahaha koja neverica, Ciklon brate mili hvala ti baš sam se nasmejao.

6. To bre zyclone, sad si mi ulepšao dan majke mi....

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

7. kako vam se ulepsa dan od retardirane klinke koja je opterecena retardiranim reperima, tuga mi da procitam vise od dve recenice xD

8. mene više brine kako je Zik nabasao na ovo:)

9. Манијак

mene više brine kako je Zik nabasao na ovo:)

U nedostatku "My Love Story-ja", inspiraciju za pisanje depresivnih secovenačkih lirika und definicija moram tražiti po virtuelnome svetu. Tačna lokacija: www.internet/ogavni_ćoškovi_ljuCkoga_brloga/proza_i_poezija_posvećena_trovačima_psihe_mladih.bemmuprajci.com.

10. Cikone loš ti link.

11. http://youtu.be/eT4yW-jwdUM
    ahahahah e ovde sam iskreno umro od smeha

12. Ово је она са оне групе што сте је урнисали

13. ahahahah e ovde sam iskreno umro od smeha

VRIŠTIM JEBENO HAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHH

14. Bog te nejebo koja neverica, Kuzmane gde iskopa ovo hahaha

15. Ау комшија ххахахахах

16. Maja Volk priča o nekoj francuskoj glumici iz 18. veka koja je beležila sve svoje jebačine i na kraju izbila do cifre od 15000 žrtava. Kakvo ushićenje je isijavalo iz njenih očiju dok je pričala o tome i kako nijedan muškarac neće uspeti da obori njen rekord. Jadna njena deca....

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.