Transfer blama

1. koi transfer ovi radjardovi studenti...brrrrr

2. Радјарде мађијо фала ти на овом клипу, не знам како ја ово нисам видео пре. Колико ми је криво што не знам лично никог са овог клипа иначе би му дупе померио. БЛАМ над бламовима. Који ретарди све ти јебем па то бре није здраво.

3. TucanKamen
    Радјарде мађијо фала ти на овом клипу, не знам како ја ово нисам видео пре. Колико ми је криво што не знам лично никог са овог клипа иначе би му дупе померио. БЛАМ над бламовима. Који ретарди све ти јебем па то бре није здраво.

Znam ja nekolicinu iz vidjenja, i veruj mi, pomericu im bulju kad ih vidim.
    Al najtransfericniji deo mi je kad u FONfeu kazu one dve recenice koje se uopste ni ne cuju od silne buke, i to je kao to..

EDIT: Mrzi me da ti pisem pvt.. Tucani,imas li neku vezu za Mate, Statistiku, Verovatnocu i tako te predmete sa formulama..

4. Немам брате, мислим да смо већ причали за мату. Једино ако оћеш на часове из вероватноће и статистиек има нека у Земуну, код ње ишли ортак и ја и положили.

5. Jesu li oni retardirani, jbt?

6. ne znam dal je bilo, nije transfer ali je epski blam
    http://www.youtube.com/watch?v=0-2S4cBy_rs

7. ови имају хромозома и за поклонити

8. Милојко Пантић сад на првој турској телевизији, смрди вињак преко екрана.

9. Каква пичка. Уместо да ћути и своју безмудост носи у себи он се курчи тиме. и после кмече како их рибе варају! ПА ЖЕНАМА ТРЕБА МУШКО А НЕ ПИЗДА!!!!!!!!!!!!!!1

10. ПА ЖЕНАМА ТРЕБА МУШКО А НЕ ПИЗДА!!!!!!!!!!!!!!1

Још им мање треба неписмена пизда :)

11. Брате, колико сам испиздео кад сам видео ово да нисам ни приметио ово 'НЕДОЂЕ'. Какав сам командос, кадар невера.

12. ови имају хромозома и за поклонити

Haha, ovo treba definisati ako već nije

13. то је из песме матори, први део је "где смо све били због ње", тако да и није погрешно, кад погледаш

14. то је из песме матори

А, извињавам се онда

15. http://www.sportal.rs/news.php?news=96822 Текст у коме Ћиро говори да је Хрватска боља од Барселоне,те да ће играти финале у Бразилу,као и то да су јуче били супериорни и без грешке.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.