Transfer blama

1. NE BRINI MAMA NA
    SIGURNOM SAM,SAD SAM SA
    ANĐELIMA U RAJU.REKLI SU
    MI ŠTA SI URADILA I DA SE TO
    ZOVE ABORTUS!

HAHAHAH KAKAV TREŠ PLAČEM KO MAJKA DEVET JUGOVIĆA!

2. Ееј мала, ајде сиџи... Биче лудило
    http://youtu.be/c8CDyNBzT1k

3. Од овога мош добијеш епи напад.

4. dok sam čitao ovo VOLIM TE MAMA VOLIM TE KURAC PALAC sa sve ovim kapslokom zamišljao sam malu izopačenu bebu kako se dere i vrišti ko ona mala iz isterivača đavola.

5. Jbt kako je ovaj spot stresan, našli su čak i dvojnika Đokoviću koji pimpla lopticu OOOOOO BOGTEJEBO!

6. До Ђоковића нисам ни стиг'о. Свака част! Место тога сам запенио и пробудио се касније у хитној.
    У моје време титула "емси" је значила нешто друго... БОЖЕ ВРАТИ НАМ ТУПАКА ЕВО ТИ ЕМСИ СТАНКО И ЈАНКО И БИБЕР!11

7. Jer ko sam ja? Rodjen davne 1994.godine u bolnici.Od majke srpkinje i oca jos veceg srbina.Po prirodi sam lenj, a po natprirodi jako vredan,Jer ko sam ja ? Zavrsio sam najbolju skolu u Beogradu,gde su najlepse devojke i najlepse profesorke osim jedne debele srpkinje.Da se vratim na devojke u skoli,realno ta skola ima najlepse devojke,a pogotovo se jedna izdvaja.Ide u 3/6 i jako je dobar djak,ima 5 iz vladanja.Po zavrsetku najbolje srednje skole,upisao sam najgori fakultet u gradu.Jer ko sam ja?Da inace ta devojka mi je rekla da sam lep.Do tada sam smatrao da sam samo rodjenoj majci lep,eventualno i babi,ali od tada sam i njoj.Po prici roditelja bio sam jako mirno dete do neke pete godine,od tada moj zivot je kao Wibledon,samo trava i bele linije.Jer ko sam ja?Sta ja zelim ?Zelim da imam zenu i decu,najmanje 10-oro.Jer ko sam ja?Ceo zivot sam u treningu,da srusio bi prepreku.Jer ko sam ja?Ja sam ja Jeremija,prezivam se Ilic,pardon Krstic.Jer ko sam ja? Najstariji sin Stefana Nemanje.Jer ko sam ja?Po mnogima debil,po mnogima kralj.Mozete da me mrzite ili volite.Jer ko sam ja? Procenite sami.

Opis na jednom profilu nekog rendom Vukajlijaša.

8. Вибледон је генијална досетка, морам признати.

9. Jebote kako je lik upisao fakultet kada je verovatno isao na jebeni zanat za kožara?

10. Zavrsio sam najbolju skolu u Beogradu

11. http://vukajlija.com/recnik/autori/258569

Evo ga. "Vucko94"...Redovno dobijam transfer kada vidim ovakav tip nika...

12. Po prici roditelja bio sam jako mirno dete do neke pete godine,od tada moj zivot je kao Wibledon,samo trava i bele linije.

Vibledone, pazi se!
    http://4.cdn.tapcdn.com/images/thumbs/taps/2012/09/watch-out-we-got-a-badass-over-here-meme-png-obrazek-png-769x595-pikseli-7c21709b-sz769x595-animate.png

13. Znam, Profe, nisam tela da stavljam. Ja sam gospo'ica. lololo

14. MC Stanko 1 week ago

preko 60 000 pregleda za 7 dana... HVALA SVIMA VAMA na PODRSKU ...Vas Mc Stanko

15. "Vucko94"...Redovno dobijam transfer kada vidim ovakav tip nika...

Sad kad ti do]e Nin;ilo. >D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.