Transfer blama

1. Кад смо код фотографа и камера.

Знате да ме је онај нови полицијски радар усликао на 360 метара. Еј, то су три фудбалска терена јеботе. Кад ми је показао слику, ја се направим паметан и питам "На слици је ауто као мрвица хлеба, одакле вама доказ да сам то ја"
    Узе баја онај даљински и клик клак зумира оно говно да су ми се беоњаче виделе.
    Какава ли је то камера да га јебем, милиљарду пиксела, зумова и тих осталих кураца,

Иначе, кад је то зумирао завукао ми је курчину дубоко констатцијом "Господине, ја кад овако зумирам видим и да нисте имали појас" ...

2. Bač, ova slika nije za transfer blama, već za neku Jovičić temu tipa "Lepota stvorena rukom Božjom".

3. Иначе, кад је то зумирао завукао ми је курчину дубоко констатцијом "Господине, ја кад овако зумирам видим и да нисте имали појас" ...

И још те посаветује да одеш код зубара јер ти је видео кварну тројку.

4. Bač, ova slika nije za transfer blama, već za neku Jovičić temu tipa "Lepota stvorena rukom Božjom".

Па кад већ качимо те слике са матуре...

5. Одавно нисам видео нешто овако лепо.

http://youtu.be/-JAHNnbA9JY

6. Ова била мис Босне сунце те јебало.

7. како је лијепа, бокте

8. Verovatno Vidro, znamo da iz Semberije dolaze samo grobine elouel

9. vala, ne poričem
    jedina dobra stvar u semberiji su izbjeglice :D

10. DEČKO JE ZAKLJUČAO TEMU. I OVU I SVE BUDUĆE. AU BRATE KOJA SHIZOFRENIJA.

Reče navijač Mančester sitija. Bu ha.

11. I nastavlja da transferiše xD

Naravno, vadiće se da troluje kad skonta da je tenkre :D

12. jedina dobra stvar u semberiji su izbjeglice :D

OJE

13. Мајку им у пичку јебем, повраћа ми се.

14. voledu se deca.
    i ja tek sada provalim da ova trojka znaci srce.

15. profesori, politicari, pa ovi pa oni.. pa KO SU TI LJUDI, DAJTE IMENA!

A komentar na to:

Ti mora da si u nekoj sekti ili si homoseksualno orijentisan pa tako zboris.

blamolololo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.