Ajd što moliš za odabrane to i mogu da razumem al ovako gej cenzurisanje je neoprostivo lolo
Ni prvi put, tamo gde je počelo, ja nisam bio nepristojan, već sam samo dao svoje mišljenje, a ti si počeo da vređaš, tako da sumnjam da uopšte umeš normalno da komuniciraš, i da si pacifista...
Evo ti i sedmi pu objašnjenje,a al' ti pročitaj jedno 5. puta pre nego što išta postuješ, da se ne blamiraš više:
dobro, smarate sa konverzacijom na temi
imate dećko pvt pa tamo rešite to
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/382060/Gvinet-Paltrou-Imam-vaginu-kao-osmogodisnja-devojcica
blic gori od granda, stvarno razočaravaki sve više i više
da se u naziv teme ubaci Blic, jer su gori od svega
I dalje nisi u pravu, Rideru. Proteini iz biljaka se ne računaju u dnevni kalorijski unos.
Pa znam da proteini(uopšte) nisu energetska materija, već gradivna. Tu ulogu imaju masti i UH. Ako sam skontao šta mi kažeš... :)
EDIT: Sem u slučaju gladovanja, organizam ih koristi kao energiju...
EDIT 2: I višak proteina se ne deponuje u organizmu u vidu masnih naslaga, već se izbacuje mokraćom...
LOL
Nemam pojma o čemu pričate, samo vi nastavite, ovo mi je samo palo za oko.
Wait what? Misliš, prvenstveno gradivna, ali mogu biti i energetska, kada nema ugljenih hidrata u organizmu. Čak će pre da se razgrade proteini iz mišića nego zalihe masti (ako ne vežbaš), a držiš neke rigorozne dijete.
Smarate i i štoe naigore, zatrpavate temu a da ič niste zanimljivi više. daite neki dobar transfer, nešto s jutjuba ako može
Manijak, ovi sa ovim pričama su nekada bili zanimljivi? Šta se uopšte ovde dešava, zašto pričaju toliko o hrani? Nema veze.
ma nem pojma, listam prethodne strane, nigde žutila, nigde linka, nigde klipa, samo jebeni citati par ljudi i to je to. ili nešto što je izgleda samo onom ko je postovo za transfer
Kao da čitam Blic ženu. :D
Proteina iz biljaka ne unosiš u dnevni unos proteina pošto su nekompletni, tačnije fale neke aminokiseline. Bili oni gradivna materije ili ne, svejedno po gramu proteina unosiš 4kcal.
Batali nas s tim Delevra doskočicama, molim te. Mojne si Goran Trobok.
хихихи
Provirone jel se bavis ti b. bildingom,al bas ono...?
Ne. Hobiji si mi trolovanje i delevrisanje Jebača. (nije zaslužio ime da mu pišem velikim slovom, ali sam ipak dobar momak)
Jebao vas protein.
AHHAHHAHAHAH! TOOO SKOČKO, KRATKO I JASNO!
DON KIHOTE SANČO PANSA ĆE TI OSTATI LOJALAN ZAUVEK; LOLO