Transfer blama

  1. DON KIHOTE SANČO PANSA ĆE TI OSTATI LOJALAN ZAUVEK; LOLO

  2. Brate, dokurčili su ovi bilderi (čitaj bez RI)... al majke mi. To ti je taj trip, odeš 20puta u teretanu i izdeformišeš se, pre svega psihički...
    Ne znam ni koji k** sam išta i postovao na onoj temi Teretana....

    Ajd što moliš za odabrane to i mogu da razumem al ovako gej cenzurisanje je neoprostivo lolo

  3. proviron
    Pacifizam mi ne dozvoljava da se spuštam na tvoj nivo, tako da ti neću odgovoriti, barem ne ovde. Ukoliko želiš da ti sve polako objasnim, ostavi post u ordinaciji (tamo gde je sve počelo), akademskim tonom upitaj šta te zanima i biće ti odgovoreno. Što se pristojnije obratiš, to će moj odgovor biti koncizniji i konkretniji.

    Ni prvi put, tamo gde je počelo, ja nisam bio nepristojan, već sam samo dao svoje mišljenje, a ti si počeo da vređaš, tako da sumnjam da uopšte umeš normalno da komuniciraš, i da si pacifista...

    Kuzman92
    slažem se sa provironom sve samo bih dodao još da pojedeš kilo kuvanih krompira na dan ako želiš da doživiš 65-u godinu života, mada verujem da već to znaš jer tvoj trener što je jednom nogom u grobu je izmislio krompirski protein.

    Evo ti i sedmi pu objašnjenje,a al' ti pročitaj jedno 5. puta pre nego što išta postuješ, da se ne blamiraš više:

    I još nešto, pošto si se uvatio krompira k'o pijan plota, a izvučeno iz konteksta, evo ŠESTI PUT da ti objasnim šta sam izjavio, al' pitanje je 'oćeš li skontati, jer ne mogu da crtam:
    Rekao sam da su 2g proteina iz 100g krompira znatno povoljniji (imaju bolji stepen iskorišćenja) nego svih 40g proteina iz 100g soje, tj. da je soja govno....

  4. dobro, smarate sa konverzacijom na temi
    imate dećko pvt pa tamo rešite to

    http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/382060/Gvinet-Paltrou-Imam-vaginu-kao-osmogodisnja-devojcica

    blic gori od granda, stvarno razočaravaki sve više i više
    da se u naziv teme ubaci Blic, jer su gori od svega

  5. I dalje nisi u pravu, Rideru. Proteini iz biljaka se ne računaju u dnevni kalorijski unos.

  6. Pa znam da proteini(uopšte) nisu energetska materija, već gradivna. Tu ulogu imaju masti i UH. Ako sam skontao šta mi kažeš... :)

    EDIT: Sem u slučaju gladovanja, organizam ih koristi kao energiju...

    EDIT 2: I višak proteina se ne deponuje u organizmu u vidu masnih naslaga, već se izbacuje mokraćom...

  7. Proteini iz biljaka se ne računaju u dnevni kalorijski unos.

    LOL

  8. Nemam pojma o čemu pričate, samo vi nastavite, ovo mi je samo palo za oko.

    Pa znam da proteini(uopšte) nisu energetska materija, već gradivna.

    Wait what? Misliš, prvenstveno gradivna, ali mogu biti i energetska, kada nema ugljenih hidrata u organizmu. Čak će pre da se razgrade proteini iz mišića nego zalihe masti (ako ne vežbaš), a držiš neke rigorozne dijete.

  9. Smarate i i štoe naigore, zatrpavate temu a da ič niste zanimljivi više. daite neki dobar transfer, nešto s jutjuba ako može

  10. Manijak, ovi sa ovim pričama su nekada bili zanimljivi? Šta se uopšte ovde dešava, zašto pričaju toliko o hrani? Nema veze.

  11. ma nem pojma, listam prethodne strane, nigde žutila, nigde linka, nigde klipa, samo jebeni citati par ljudi i to je to. ili nešto što je izgleda samo onom ko je postovo za transfer

  12. Kao da čitam Blic ženu. :D

  13. Proteina iz biljaka ne unosiš u dnevni unos proteina pošto su nekompletni, tačnije fale neke aminokiseline. Bili oni gradivna materije ili ne, svejedno po gramu proteina unosiš 4kcal.

  14. Batali nas s tim Delevra doskočicama, molim te. Mojne si Goran Trobok.

  15. Provirone jel se bavis ti b. bildingom,al bas ono...?

  16. Ne. Hobiji si mi trolovanje i delevrisanje Jebača. (nije zaslužio ime da mu pišem velikim slovom, ali sam ipak dobar momak)

  17. Jebao vas protein.

    AHHAHHAHAHAH! TOOO SKOČKO, KRATKO I JASNO!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.