Transfer blama

  1. ahahaha sveti nole

  2. СВЕТИ ЂОВАК МОНАШКИ

  3. ахахахах.. ладно на слици пише фото: марко тодоровић :Р

  4. Hahhahahhahahhaha, majko mila. Pa, realno Kinezi su tu ispali pametni, kad su se našle budale da kupuju takve stvari. Meni pobeda otvarač za pivo sa likom Bogorodice. hahahhaha

  5. Јел мора свако да зна како се зовем?

  6. шта? ти се тако зовеш? ма, само кажем шта пише у дну слике, екекеке :3

  7. Krv ti jebem.
    Inače, ima još više ja da istransferišem kad uzmem knjigu od Radivoja Radića za koju sam čuo da temeljno razotkriva šta ovi bolidi pišu i da ih argumentovano napadnem.

  8. Krv ti jebem.
    Inače, ima još više ja da istransferišem kad uzmem knjigu od Radivoja Radića za koju sam čuo da temeljno razotkriva šta ovi bolidi pišu i da ih argumentovano napadnem.

    Невероватно је колико ова "историја" пропагира против Хрвата и свих осталих, подстиче Русе, шта ја знам. А сви који читају ту историју не знају ништа из "званичне".

  9. Невероватно је колико ова "историја" пропагира против Хрвата и свих осталих, подстиче Русе, шта ја знам. А сви који читају ту историју не знају ништа из "званичне".

    Jednostavno, ideologija ultradesničara, protiv Hrvata i Šiptara, uvlačenje Rusima. Može biti veoma opasno po nas ako takvi dođu na vlast kao u Albaniji za vreme Envera Hodže. Čak je dotle išlo da se po udžbenicima pisalo da je Enver Hodža otkrio gravitaciju.

  10. који су богови ови карановићи лол

    -ХОМЕР ЈЕ БИО СРБИН, ПРАВО ИМЕ - МОМИР!

    велики лол

    Често пута овај моћни и богати краљ ноћу се преоблачио у одело бедника, и са двојицом тројицом слугу својих ходио је по народу, распитивао о недаћама људи, и обилато помагао бедне људе. Усред свога великог богатства он је живео сасвим скромно и патријархално, мада се није такав показивао пред странцима. На скроман живот он је навикао био још у кући оца свога, краља Уроша.

    лол. о милутину. не знам шта им је извор за ово, вероватно данило 2 епископ. то је већ само по себи смешно обзиром да је житије у питању. милутин је стара сировина и дивљак варалица, добар владар ал ђилкош посебан.

    А да је он заиста србског порекла може се видети већ код Плутарха у делу "Славни ликови антике",други део, страна 101, издање 1990. Београд, у поглављу "Преци и родитељи Александрови": "Да је Александар по своме пореклу с очеве стране био Хераклид од лозе Каранове", пише Плутарх.

    ???

    Наслов књиге је цитат древно-византијског историчара Лаоника Халкокондила:
    "Срби су народ најстарији, то поуздано знам".

    потпуни лол, никада нисам чуо за ово. а у питању је позни писац. и како се то превидело.

    али апсолутни победник у дебилизмима:

    https://www.facebook.com/pages/Istinita-Istorija-Srba-od-7500-godina/232035133480759

    отишли корак даље.

    „Tа псеудоисторијска литература није изумрла, него је у свом последњем таласу настојала да интересовање за српску историју помери према најдубљој старини, где је отворено поље за необуздану игру фантазије.” - Академик Сима М. Ћирковић

  11. opasne droge su u pitanju

  12. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1069226_212889458868940_1913057730_n.jpg

    stari jahaci, ko neka banda napaljenih matoraca sa vijagrom, na to me prvo asocira

  13. prdez orla ide kroz auspuhe

  14. http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/794942-novi-hit-kinezi-prodaju-ikone-sa-likom-novaka-djokovica-foto

    Са оног Бачевог линка, коментар један:

    Kinezi su sila.. Sve me vise odusevljava taj napaceni i posteni narod..Nisam cuo da su nesto ukrali ili opljackali u Srbiji. Zasto ih neki mrze nije mi jasno.

  15. Možda sam lud, ali ni na jednoj fotki ne viđeh ikonu sa Đovakom, jedino na prvoj njegovu fotku nalepljenu na nešto debelo.

  16. Jedino ovo, ali to liči na držač za olovke smešten među ikone:

    http://www.atvbl.com/wp-content/uploads/2013/07/ikone-novak-580x350.jpg

  17. http://i.imgur.com/Jf78NCs.jpg

    jes tako deca sama uzimaju kuran jebeni u ruke

  18. Izvini molim te, ja sam tako na svoju ruku u tim godinama čitao Bibliju. Ovo uopšte nije za transfer.

  19. si to citao da se spremas za slagalicu?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.