Transfer blama

1. :D

evo pravim profil...nego nemam vremena moram na pos'o

2. Нека јави овде ако неко буде правио тамо неки pitschwaiz...

3. Ne pitajte me za razlog, jednostavno tako

4. http://www.youtube.com/watch?v=URJpsNZnYh0
    transferčina
    a ova voditeljka je poseban transfer

5. SMarko, koji je ono?

6. mirkotraparic

Zašto ovo nije definicija hoću objašnjenje ili ću oboriti sajt!!!!!!!!!

7. U jebote, ovaj na drugoj slici slabo klikera ima.

8. http://www.youtube.com/watch?v=-ns4_ET5oVQ
    Ja ne mogu da izbacim ovu jebenu pesmu iz glave!!
    koji sam ja selftransferaj...

9. DAO DRAGI BOG DA JEDNOM SRETNEM CVIJU NA ULICI!

Takvu ću mu šamarčinu opaliti da će mu otpasti ono malo obrva što ima!

10. Лајкниме дот инфо објашњава!

11. Има код мене у крају једна дебела гмазина која је почела да се ложи на Че Гевару под старе дане. 'Начи, лик има скоро 23 године, јеботе живот, и од скоро лучи влагу на Чеа као Мира Марковић. Не скида оне мајице, сере о разним књигама (које није прочитао), чак је урадио и тетоважу на подлактици - EL CHE. Смејурија и трансферчина библијских размера. А најјаче од свега је то што је лик тежак буржујчић и татин син, не ради ништа, не студира, а има једно пешес мотора, онај кросер, оно срање са 4 точка и тако то, највећи проблем у животу му је што га швеца смара, носи ер макс, подржава Тому и истакнути је верник, а једном приликом, кад смо били на мору преко школе пре неких седам, осам година, сећам се да је звао ћалета да му пошаље кеш из Београда у Будву да би купио јебени електрични тротинет. Јеее... Не могу даље.

12. Хахахаха! То остало јесте за трансфер, али је ELCHE победа!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.