Transfer blama

1. ma,nema sara mrak,hahahah.bolje da ne znamo ko je lik.

2. Мислим да је Славко питао за особу која је направила профил.

3. Мислим да је Славко питао за особу која је направила профил.

Не, заправо, питам да видим да ли ко препознаје лика :)

4. Славко, да ли нешто желиш да нам признаш?

5. Ђес Фацо.

Славко, бојиш се да те нека не препозна? :)

6. Пфффф катија.
    Као прво, ја не бих могао стати у овај кадар.
    Као друго, к'о што неко рече, није мој курац општински печат. :)

7. Ђес катија.

8. Smarko daj ovu saru dark.

9. drugari, ja ne znam gde bih ovo mogao da objavim, verovatno ce vecina vas doziveti transfer, al meni je ovo nekako gotivno :)

http://www.youtube.com/watch?v=ysjP0ZgrGvs

10. @Don

AHAHAHAHA DO JAAAAAAAAAAAJA!

11. Pročitah samo prvi pasus i zabezeknuo se...Jel vredi?

12. Ja sam se do kraja usr'o od saznanja da je tu negdje oko nas manijak koji je u stanju da smisli ovakvo....pih....ne znam kako da nazovem...

13. Dan sam proveo u maštarijama. Iako sam trebao učiti, to naravno u o ovoj mojoj situaciji nije bilo moguće. Svakih pola sata sam drkao. Maštao sam cijeli dan o različitim pozama, situacijama… Uzimao sam mamine gaćice iz korpe s prljavim rubljem i mirisao ih, navlačio po kurcu i drkao po njima sve dok nisam pao od umora i zaspao.

PA kaže dalje:

Probudila me majka nježnim poljupcem u obraz.

sex u najavi jbte...
    ne usuđAVAM se da pročitam ceo tekst...možda ako se navarim sutra, ovako, nikako.

14. Брате... Прочитала сам. Какав трансфер блама? Ово је, бре, болештина најгора, трансфер мучнине. Који манијак!

15. Pretrčah malo... Žalosno je ovo mnogo. Nema tu blama, ovo je bolestan čovek, bezobzira da li se šalio ili ne.

A transfer blama je napravio skočimiš kada je okačio ovaj link. Šta ti čitaš brate?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.