Transfer blama

1. Зезаторе, пичка му материна, не каљај ми тему. Глумцу бих дала да ме оплоди.

2. Večeras je u klubu gde sam bio kao konobarica radila bivša ukućanka velikog brata, Tanja Obradović.
    http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2008/01_januar/10/hronika/tanja_v.jpg
    Umesto kao sav normalan svet konobarizma, ona je bila drska prema svima, a dok sam je gledao bio me je blam... Bilo mi je žao...
    Naime, devojka kao da je tek došla sa manikira, sva gospodska, a obučena kao eskim. Probija se kroz gužvu i sklanja ljude rukama kao da ide kroz gomilu smeća. Takva joj je i faca bila... Znači, sve u svemu, zamislite Karleušu kako se probija kroz čopor Cigana... Otprilike tako...

3. Пустили Цигане у Студио? У мајку му. Ај Цигане, ал како су тебе пустили? :р

4. Zašto je na gledam veliku braću nikada a i nikada ne idem u klub? Miki RUleZ

5. Ај Цигане, ал како су тебе пустили?

Excuse me girl, ja sam elita! Sve ovo sam posmatrao iz moje VIP lounge... :P

6. У јбте, идући пут и мене водиш. :) Можда поведемо и Цару, ако не скочи у септичку јаму.

7. Можда поведемо и Цару, ако не скочи у септичку јаму.

Nije frka isplivati iz iste, obzirom da se upravo prelijela!

ja sam elita! Sve ovo sam posmatrao iz moje VIP lounge... :P

Ne al bez zeze, tako i deluješ, mora da se pije hajneken ili tako nesto po pola sata, proveravaju se poruke na fensi mobilnom. Ono, kladim se i da se kupaš svaki dan

8. Ne al bez zeze, tako i deluješ

Brate, ništa nisi 'omašio... :)

mora da se pije hajneken ili tako nesto

Hajneken ili tuborg... Ali ako nema, mogu i domaća...

po pola sata

Po pola sata kada pijem dok učim sa društvom... A kada se napijam, onda 5-6 min po flaši...

proveravaju se poruke na fensi mobilnom.

Redovno... Na svakih 5-10 min... Samsung omnia... Ali to mi je samo privremeno dok ne dobijem iphone...

Ono, kladim se i da se kupaš svaki dan

Naravno...

9. Nemam pojma, ja volim da izađem sa nekom ženskom ovo ono, ti što izlaziš sa tipusima, ono, meni je to totalno gej...

10. Nije nikako gej... To što ti radiš je gej... :P

11. Naravno...

А кад се купаш, је л квасиш ћилу?

12. Отворите слику, прочитајте песму:

http://img263.imageshack.us/img263/5784/image003di.jpg

13. KAKVA VRHOVNA SELJAČINA!

14. Pu! Preteče me lemaja :D

15. Хаха, Радмила пвновала тему :)

16. Баш сте злице.

17. Тишина, циничече.

18. jebiga, a ja sam baš htela da budem čirlidersica... imala sam i koreografiju i suknjicu i sve... :(((((((

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.