Transfer blama

1. Sektalike!!!

Al realno, ova verzija se još i može slušati. :)

2. Боже драги, увек ме интересовало како ово доспе на интернет, на јутјуб. Је л' могуће да су толики егзибиционисти?

3. Ne dobijaju dovoljno pažnje u školi. Ili su izloženi podsmevanju od strane vršnjaka. Nemaju prave prijatelje, i učinile bi sve kako bi privukle bilo kakvu pažnju.
    Tipičan psihološki poremećaj kod većine dece. Svi žele da budu u centru pažnje. Nekada se to radilo talentom i radom, a na budale niko i nije obraćao pažnju.
    Danas imaš budale na svakom koraku. Budale se slave, Budale su zvezde...
    Budala vidi da se budala slavi. Uradi nešto i nadmaši prvu budalu. Generacija po generacija, zatupljavanje nacije. Amerika.

4. A ova je znala da će postat predmet podsmijeha. No je isto znala da će ovako dobit više seksa no inače: ' Alo, jebo sam onu sa jutjuba! ' ..

5. Ја некако капирам да им украду ове снимке и каче на ЈТ да их понизе, шта знам. То је неко наравоученије из 'мериканских тин филмова.

6. nije to problem samo amerike...

7. No je isto znala da će ovako dobit više seksa no inač

Edituj i prepravi ovo u "znala je da će dobiti sexa". Bez "više".

Alo, jebo sam onu sa jutjuba!

Taj rad.

8. nije to problem samo amerike...

Naravno da ne. Ali moraš priznati da večinom oni prave gluposti i sve snimaju. Nacionalni egzibicionizam...

9. religiozni frikovi sa ovog clipa su heavy.odlicno uradjena zezalica xD

http://www.youtube.com/watch?v=XtQkgY4KCZk

10. Ја некако капирам да им украду ове снимке и каче на ЈТ да их понизе, шта знам. То је неко наравоученије из 'мериканских тин филмова.

A dao bih slovo V sa tastature da postavljaju sami. Pa i da postanem ziljo obični, sa w da pišem.

Edituj i prepravi ovo u "znala je da će dobiti sexa". Bez "više".

haha taman..

11. podjednako...kao i svi..samo sto ih je vise pa ti se cini..

12. Ajoj...meni ove gore žao, a ko zna možda je Eminem angažuje, sama je ovo snimala jbt.
    Japanac dobar ovaj klip, baš ti hvala.
    http://www.youtube.com/watch?v=Yt0GP3hvWG8&feature=related
    ovo su verovatno svi odgledali ali ga nema ovde a teški transfer...

13. jel ovaj fudbaler perica ognjenovic.sta je sa njim sad,bio je zvezdina velika nada

14. ahahah vuče.... Jes opasan transfer blama.

15. labokv
    jel ovaj fudbaler perica ognjenovic.sta je sa njim sad,bio je zvezdina velika nada

Јес', он је. Из Звезде до Реала, онда се мало вратио до Јагодине, и тако...
    Мени жао тог човјека, озбиљно, могао је да буде добар играч.

16. Šta ti ga ima biti žao? Proputovao, proživeo, video, pojeb'o više nego što ćemo ti i ja zajedno.

17. jao da sad se secam,bio je u realu ali je samo sedeo na klupi..njegova greska je sto je trebao da predje u neki malo slabiji klub gde ce da igra i da bude zapazen.

18. http://www.youtube.com/watch?v=gYUWHrPRUhw

Da li je moguće da neko sluša ovo ili još gore da plati ulaznicu u klub da bi prisustvovao nastupu ovog lika?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.