Transfer blama

1. Коју? :) Кад смо већ код тема, ево једне трансферобламичне http://vukajlija.com/forum/teme/14344
    Е да људи, морате да разликујете смешне ствари од трансфера блама.

2. Престани јеботе, зашто ме мучиш :))) Кикоћем се ко мајмунчина.

3. Рећи ћу ти нешто што к'о тајну кријем
    Што те више волим, то те више бијем!
    Нарав ми је таква и ту нема лека
    Боље је да сазнаш шта те са мном чека

Пестицидно!

4. Бахахаха.
    Е а да ли знате да не ваља сав тај осећај блама. Лујке које ништа није блам имају мање подсвесних и потиснутих жеља.
    Ја сам најјаче трансфере блама доживљавала на драмској секцији.

5. Е да људи, морате да разликујете смешне ствари од трансфера блама.

Istina, ja turio nešto čisto radi reda. Obrisano

6. Za ljubav je potrebno tako malo- u ovom slucaju podrska vecine clanova ovog sajta.

Dzimi sta si ocekivao!? Da cu da drhtim zato sto ti kritikujes i pretis. Samo ti sanjaj da si ovo uporpastio! Barracuda i ja se smejemo na sav glas i uzivamo punu podrsku vecine.

Katja izadji iz Dzimijeve bulje na svez vazduh. rockangel

7. Ahahahahahahahahaha, Katija, jesi čula? Radi šta ti se kaže :))))))))

8. Ja sam sad skontala da je svaki post ove rockangel u neku ruku transfer blama.

E, mrmune, jeste da ja volim da mi se naredjuje, ali samo u odredjenim situacijama :)))))))))

9. Ja nikako da skontam ovu temu, a evo trudim se već 2-3 dana i nikako.

10. Дубе, ај пошто ти је рођендан, објаснићу ти. Иако људи као што си ти никад не схвате. То ти је приближно лицедлан осећају :) Леа Киш да Саши Матићу да пева на караоке и ти гледаш и не верујеш колики је болид жена и цео студио што тапше. И блам тебе прожима док гледаш, што су толико поремећени, уместо њих да буде блам. У таквим ситуацијама не можеш ни да се смејеш, онај фазон није смешно, него жалосно.

http://vukajlija.com/forum/teme/16721?strana=1#post_772772

11. Mylyce, to nisam pisao ja, niti moja šauma. Da nisam ušao u ovu temu, ne bih ni video. o.O

12. Ozbiljan sam. :) Ostala mi otvorena Opera.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.