Transfer blama

1. Ovo je tranfer dlana na facu....komentar nekog lika na Karleusin novi spot....

Koliko je ona neshvacena i koliko je nas narod primitivan - to je strasna stvar...

OPEN YOUR MIND!!!

Ah, Balkanski mentalitet... samo da se ucaurimo u vec-vidjeni Grand kulturni obrazac i bez ikakvih odstupanja... fuj.

nemanya90 пре 1 дан

2. jednu od najtežih pesama ikada

Нећемо претеривати, Пеки. :)

3. Počevši od glasa, preko reči pesme, do spota i tripa ovog čaponjka da je hot.
    http://www.youtube.com/watch?v=R6UwmJRkjBs&ob=av3el

4. hahahaha, realno Milce!

5. Jes ova mala gadna.

6. Pa realno, Miss Piggy može biti riba samo u Muppet Show-u, u svakom drugom slučaju je obična svinja.

7. jeste...i lose se jebe

8. http://www.youtube.com/watch?v=ciuJiwIbwEQ

Opet ista pesma. Jbt, koliko će se još izblamirati, da mi je znati...

9. Џими

Нећемо претеривати, Пеки. :)

Dobro, Džimi, na prvom okupu ću tražiti od tebe da je savršeno otpevaš u originalnom tonalitetu. :) Ako ostali počnu da te biju jer su im popucale flaše piva, nisam kriv. :)

10. Ivana Tomasevic
    pitam se zasto neko ko ti je oduzeo nevinost nema toliko obraza ni da se javi!!!!!

status moje skolske na fejsu.

11. Zašto, Bože, zašto?

12. Hahahahahahahhahaha...

13. ahahahhahahaha ovo nije moguće

14. Kako ne znate za ovo? :O Ovo kruži netom mesecima.

15. A moja Danijela, ma tu ste neđe...
    ...........
    Ovoj deci gore treba dobar logoped.
    ..........

Pričali su mi o ovome i sad uđoh da pogledam likušu koja je 'ladno pokušala da otpeva jednu od najtežih pesama ikada i pritom se žešće izblamirala. Nisam mogao da gledam do kraja. Čistokrvni transfer blama. I ne samo to! Obratite pažnju na ime klipa (šta piše u zagradi, ko peva pesmu u originalu). Još veći transfer!

e peki neću ti oprostiti ovo, em me natera da odslušam Draganu Mirković, em isto k'o i sve em...ma vidiš li ti svog posta čoveče?!?!?! A u zagradi ti valjda piše da je ovo čedo tako kršteno od majke i oca au jebote Tito i Jovanka Broz!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.