Prijava

dacete mi tri piva za popit

ja sam pio jednom kod Vuka u nekom lokalu ''Pivski zabavnik'', to je prodavnica piva suštinski i u pabu Belvi tu kod mene u komšiluku, Zemun.

Фендер брт, пробај овде наћ' и за Гримберген и Дилему....
http://svetpiva.rs/sva-piva-u-srbiji/
http://svetpiva.rs/gde-kupiti-i-popiti-dobro-pivo/

Meni je od tamnih Nikšić sad na vrh liste, a od svijetlih Erdinger. Znam da je bzze, al et, da podijelim.

Тек сад сазнах да је постојало Зрењанинско пиво.
http://www.politika.rs/scc/clanak/397761/Od-piva-samo-secanje#.Wndh1bgf6ac.facebook

Au fendere da si živ i zdrav.. Iz zrenjanina sam, mada priča o pivari je više za temu moram nekom da se izjadam....

E, čuo sam to oko pivare nešto, to isto kao ona fabrika keksa, kako se ono zvaše...

Jel postoji još Servo Mihalj Zrenjanin?

Ne postoji, rasprodali su što je preostalo posle bezočne pljačke, bonsecima su sjekli željezo sunce ti xD

Ajoj sad čitam... strašno...

Čevu, pa Servo Mihalj je pukao još pre nego što si ti zapalio na Novi Zeland. On je popucao '92 (tako bar iskopah na netu), a ti reče negde da si od '94 na Novom Zelandu ili sam ja nešto istripovao.

Onda jugoremedija, luxol, kožara, fabrika mesa BEK, šinvoz, radijator, medivet, fabrika nameštaja. Pivara razjebana ono hard kor, napustili brod a pokupili zlato, bilo je nekih inicijativa za pravljenje zr piva i slično u nekim privatnim varijantama, ali ništa nije zaživelo. I ja sam čak neku varijantu kontao ako budem kuvao kraft, da bude po uzoru na zrenjaninski porter pa tu na lokalu da se prodaje, al teško biće realizovati ideju

Jeste tada sam otišao... ali otkud znam, ja se sećam samo imena sa reklama, bio sam klinac i nisam se mnogo obazirao na takve stvari. Sada čitam koji je to privredni gigant bio i kako je kontrolisao toliki protok novca da je bio jedna od prvih stvari na udaru. I kako nikada nisu raspisane deonice.

Је л' беше постојала и Бечејска пивара?
Сећам се пре једно 5-6 година неки старији људи су ми причали а су најбоља пива у бившој Југославији била Пећко и Бечејско, ако сам добро чуо.

Che-vu, ko god je imao deonice bilo koje propale ZR firme uglavnom danas apsolutno nema ništa od toga, a ko ih je prodao tu negde pred one silne privatizacije tipa pre 2007/8, taj se koliko toliko usrećio.

Па зар није Дијамант бивши Серво Михаљ? Сећам се као мали да је реклама за две врсте мајонеза: Евит (зелена кесица и етикета) и Дијамант (црвено-жута), а производио их је Серво Михаљ. И сад постоји Дијамант мајонез.

Dijamant je Agrokorov.

Dijamant je agrokor/zvijezda, a mlekoprodukt odmah preko puta što se nalazi je francuski, isto pre par godina otkupljen...