Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. Gde može da se kupi tamni Badi, pošto sam pio obični i nije nešto posebno. I kad sam već ovde, kakav je http://online.konzum.hr/images/products/031/03130657l.gif?

2. Ne lupaj gluposti, i hajniken se punio u mađarskoj pa ga sad puni zaječmar. pitanje je vremena kad ce se bad puniti u čelarevu, ne daju licencu lol

3. Erdinger je odličan. Tamni Badi može da se kupi u bilo kom onom shop and go, i bilo kom drugom marketu (Vero...), makar ja nisam imao problem da ga nađem. Dobar je i svetli, ali ja preferiram ovaj. Ne znam, od tih komercijalnih piva, meni je tamni Bad najbolji.

Erdinger je pšenični, to može da ti bude delimičan skok sa onoga na šta si navikao. Ali vredi probati.

4. Od onih "preskupih" piva, ovo je definitivno odlično. Doduše kao i sve ostalo što dolazi iz BrewDoga. Ako za neka piva vredi izdvojiti pare, to su Dogovi.
    http://www.ratebeer.com/beer/brewdog-libertine-black-ale/171238/

5. Erdinger je pšenični, to može da ti bude delimičan skok sa onoga na šta si navikao.

Posle vinjaka velika je promena lolo, ali čini mi se da nema onu gorčinu kao standardno pivo od ječma/ hmelja. Inače pijem pivo isključivo zbog limenki, valjalo bi krenuti u potragu za tamnim Badijem. Hvala za info Remzi

6. Cao ni ma
    Ne lupaj gluposti, i hajniken se punio u mađarskoj pa ga sad puni zaječmar. pitanje je vremena kad ce se bad puniti u čelarevu, ne daju licencu lol

Lupio si opasnu glupost.
    Budweiser Budvar se pravi isključivo u Češkoj, a Hajneken je holandsko pivo, i pravi se i van Holandije. Mađarska je van Holandije.

Dakle, Budweiser se pravi isključivo na jendom mestu, svaki pravi Budweiser koji piješ bilo gde u svetu, zbog toga i drže kvalitet na solidnom nivou.

You'll always know where Budweiser Budvar is coming from because it is only brewed in one place - at the Budweiser Budvar brewery in Ceske Budejovice, Southern Bohemia. This is confirmed by the presence of the EU's Protected Geographical Indication badge on every bottle.

7. А какав је чешки Козел? Колико десетина пута је он бољи од Никшићког?

8. Nikšićko iz cg he najbolje

9. Није толико бољи. Добар је јер је из чешке, кад одеш тамо све ти је добро, и крушовице, и козел, и пилснер урквел, бадвајзер све. Ал' да је класа није, козел је једно од лошијих тих познатих њихових, најлошије од ових побројаних рецимо.
    Далеко од тога да не може да се пије, кад пијемо ова говна овде, свакако је бољи од тога.

10. Meni je Bud bolji od Kozela, mada su oba odlična i jebiga, stvar je ličnog ukusa. Jedino što tamni Bud ima mnogo lepšu i postojaniju penu.
    Ne znam, probaj, i jedno i drugo su jako dobra piva. Ja kažem šta ja preferiram.

Ja Buda mnogo više volim.

11. Evo, Aca je odgovorio. Kažem, Nikšićko i nije neki primer za kvalitetno tamno pivo. Zapravo, više je to bojeno svetlo.

Tamni Bad je preljepost. I da Kozel je jedno od slabijih, po mom mišljenju, ima loše izbalansiranu gorčinu i često zna da pređe u oporost, što nije poželjan ukus u pivo. Kod Bada toga nema. Opet, i kod jednog i kod drugog postoji primetna razlika u kvalitetu u odnosu na Nikšićko tamno recimo.

12. Имам ова два код куће, не знам које прво да попијем

http://i.imgur.com/FsiAnd3.png

13. oces sad to da pijes?

14. Нећу, кашљем и боли ме грло

15. Pobacaj ta plekana govna i nategni rakije. Ma nema na čemu

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.