U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Instalirao sam GR4, i kad uštekam bas, imam input, mogu da naštimujem sve, skacu ona sranja kad okinem žicu, ali nikako ne mogu da dobijem zvuk, nema outputa? Jel zna neko u čemu je problem?
Da nisi gluv?
Nisam, cujem zvuk ovako, samo zice, bez struje :D
Jesu li ti uključeni zvučnici ? :D
Daj bre ljudi, ja trazim ozbiljne odgovore, izgubih zivce, ceo dan danas pokusavam da namestim to, procitao sam jedno 50 strana foruma nekih i svakojakih sranja sam se nagledao.
A ti lepo uzmi pravo pojačalo pa u struju... Ja sa tim programima i softverima nikad nisam petljao.
U koji ulaz si uključio?
Probao sam i line-in i mic i onaj spreda kod cd-roma, nista, cudno mi je to sto ima input, mogu da nastimujem bas, znaci da registruje i da je dobro ukljucen...
Jebiga, ni bas nisam kupio, pozajmio mi je drug dok ne kupim svoj.
E, znaš šta. Idi u Sound i proveri da li ti je pojačan input, pojačaj sve.
Često stoji na mute. :)
Ma sve sam ukljuci ta sranja, sva su pojacana i nijedan nije mute. Jedino wave mi je smanjen na minimum jer kad ga pojacam ispusta neke ludacke zvuke i pisti. ŠKK?!
To se i meni dešavalo, ali ne mogu da se setim šta sam na kraju uradio.
Mada ti ovo verovatno i nije od neke pomoći :)
Reinstaliraj komp :DDD
Имао сам скоро сличан проблем. Ајде наброји ми шта ти је где прикључено. (инпут, аутпут, мик...)
Шта ће ти уопште Гитар риг? Мислим да мош и без.. само лагује поприлично.
A svi programi laguju. Pedala je keva, ako nemaš pojačalo. :)
Уф, сад сам се сетио :)
Али мање лагује у гитар ригу, бар мени.
Зајеби АЅiО, селектуј (или инсталирај ако немаш, вероватно ако си на иксПе) wasapi драјвер за звук у подменију Аудио ен миди сетингс. Затим, отвори таб Раутинг, па селектуј инпут и изабери леви и десни (1,0). То је то, отприлике.