U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
najbolja tema koju sam do sada video...
kad dobro razmislim odgovoriću
Rupert Murdoch.
Ја! Тетка Трол! После мене све жене! Па милијарду неста празно! Па нико!
U svetu? Ne znam baš... Sumnjam da postoji takva osoba čiji bi nestanak trajno (ili na određeno vreme) uzdrmao celu planetu...
U Srbiji, sa druge strane, to je niko drugi nego - Jelena Karleuša.
U slučaju njenog nestanka, došlo bi do nagle porasti inteligencije srBskog naroda, što kao prvo politika ne bi izdržala.
Kao drugo, narod bi počeo da se tuži jer bi svi imali zakonske osnove i dokaze za to za šta se tuže.
Na kraju bi preostala samo Familija Mišković.
(Namerno sam napisao velikim slovom, jer će to biti korporacija).
Živeće još 2.300 godina, dok stari Miroslav ne ode na kriogenizaciju u cvetu mladosti, i tamo se zagubi među ostalim pacijentima za vjek i vjekova.
Familija neće izdržati bez svog vođe, i srpska rasa će izumreti.
EDIT: U jbt, gori sam od Babe Vange :D
pitanje je trenutka kada će neko napisati MOGSHA
Mišković je za Srbiju isto što i Mr. Burns za Springfield.
Taj rad :)
Samo što ni jedan ni drugi neće umreti...
Ја.
Pazi stvarno, kako sam mogao sebe da zaboravim?
Znači, naravno, JA.
Nastaviće da žive u formaldehidu...
Sto se politike tice mislim da bi Putinov nestanak unio pometnju, rusi bi se totalno pogubili oni vole kad im neko naredjuje a mozda i kad ih bicuje...
a inace vjerovatno neki baja mason, luminat, vlasnik kajakaskog saveza....jebemliga....
Hu Đintao
Putin ili Barak Obama.
Na domacoj sceni Ekrem jevric kad bi njega uklonili Srbi bi se poubijali medjusobno.
Смител Вербен Јегерман Јенсен. Мислим, он је био број један...
Сад је вероватно председник Ирана, не могу да се сетим имена...
samo da kazem da obama nije, od njega nista ne zavisi da ga neko ubije za manje od mjesec dana bi se sve vratilo u kolosijek.....
Mahmud Ahmadinedžad ?
Јебо матер, за мало језик да полим у покушају да прочитам то. Он и председник Северне Кореје, Драги Вођа.
Kim Džong- il
Najmoćnija osoba na svetu je Hu Đintao. Njegova vlast se proteže na šestinu svetskog stanovništva.
Mada i papa je moćan.
За Ким Џонг Ила већ знам, био сам до скора опседнут Северном Корејом. :)
Добро си реко за папу, он да каже католицима да крену у свети рат против не-католика, по'ватали би Калашњикове у руке и кренули док си рек'о педофилија.
Stole Piksi!!!!