Domoroci na Fidži ostrvima, Kenijci i Nigerijci. Radio u UN snagama sa istima.
Sličnosti su sledeće:
Puno se kurče, vole da popiju, vole da zapevaju a bogami da se pobiju u vezi gluposti.
Најсличнији су Шкоти. Негде сам прочито (вероватно нека високо-образовна књига типа Курир или Свет или нешто тако) да Срби и Шкоти једини на свету имају неки јединствени заједнички ген. Мада и без тога сам их сматрао Србима јер су увек били идиоти ко гој и ми. Оће да ратују за све и свашта, а понајвише за родну груду. Дивљаци су, волу да лочу. Исто имају геј параде, само што је код њих то дуга традиција. Не воле Енглезе јер су у НАТО пакту. Сточари су у главном. И тако... Мрзи ме да пресерујем вако рано. Сад се пробудих некако не умем као када се разбудим...
Ima mnogo slicnih nacija ali niko nije utepan u glavu kao mi. Mi smo jedinstveni na celoj planeti, a verovatno i u celoj Vasioni. Ovo ce ili da nas spase ili da nas sjebe. Totalno.
Moje mišljenje Slovačka
Малезија!
Ona koja mnogo jebe.
Meksikanci.
Musilimanija
Cela je nacija reprezentacija! Ja mislim da su nam najslicniji nase drage komsije,braca BUGARI!
Републикосрби.
Crnogorci.
Црногорци... Можда и македонци мало....
Španci. Crnogorci nikako.
Tetrebi, davno zaboravljen narod. Tetreb ptica
А по чему најсличнија? Менталитету, стандардима, култури, физичком изгледу? Колико глупа тема.
Verovatno mentalitetu. Koliko sam obavesten, Italijani sebe smatraju izrodom u Evropskoj Uniji, kao sto i mi sami sebe smatramo posebnim.
Ovaj neki fazon:
http://www.youtube.com/watch?v=HHWBL9_alKs
da, taj fazon :)
Domoroci na Fidži ostrvima, Kenijci i Nigerijci. Radio u UN snagama sa istima.
Sličnosti su sledeće:
Puno se kurče, vole da popiju, vole da zapevaju a bogami da se pobiju u vezi gluposti.
Најсличнији су Шкоти. Негде сам прочито (вероватно нека високо-образовна књига типа Курир или Свет или нешто тако) да Срби и Шкоти једини на свету имају неки јединствени заједнички ген. Мада и без тога сам их сматрао Србима јер су увек били идиоти ко гој и ми. Оће да ратују за све и свашта, а понајвише за родну груду. Дивљаци су, волу да лочу. Исто имају геј параде, само што је код њих то дуга традиција. Не воле Енглезе јер су у НАТО пакту. Сточари су у главном. И тако... Мрзи ме да пресерујем вако рано. Сад се пробудих некако не умем као када се разбудим...
Bugari. Strašno se lože na našu muziku, vole je više nego Srbi. :)
Ima mnogo slicnih nacija ali niko nije utepan u glavu kao mi. Mi smo jedinstveni na celoj planeti, a verovatno i u celoj Vasioni. Ovo ce ili da nas spase ili da nas sjebe. Totalno.
Grci definitivno