Ko poslednji - svi ga jebu

1. Dankane, ne izvlaci se sad, prvi si pomenuo Platona :)

2. Ova najveća pokazuje minute, ova malo manja časove a crvena sekunde.

3. Slabic? Znaci nasuprot tome ti si bas jaka kad se svadjas sa nekim preko neta, m, Bo?:) Interesantno:)
    Zdravo, Bo, cmokic:*

4. Ма, какав Платон, предомислио сам се. Само сирово, јер такав сам и ја. Сировина!

5. KBO, mislim da je njoj sat davno stao, mani se kazaljki :)

6. Ja se ne svađam, samo ti pokazujem da ideš svima na kurac :D
    Nemoj da me žvalaviš, leba ti, možda krijš neku gadnu boljku.

7. Pufno zar ti toliko treba da smisliš glup komentar, i šta radiš kada treba da napišeš nešto pametni i zanimljivo?
    Da ne uzmeš ban 3-4 mjeseca i zaputiš se u hilandar da u miru skontaš odgovor?

8. Neka Bo, ja volim ipak da moja devojka ima sise, makar male.
    Ti si neka mnogo inteligentna devojka kada dozvoljavas sebi da govoris u ime SVIH? Lepo, nema sta. LJubi te mama pametnu.

Ne, KBO, samo mi ne pada na pamet da se sa ljudima sa neta raspravljam zbog imaginarnih razloga ili onih koji su samo u njihovoj glavi, isto mu dodje. A to vazi i za tebe, znas? Idi drkaj i skini mi se sa kicme.

9. D viner is:
    BOOOOOOOOOOOOOOO
    Pokidala bi Pufnastu 1 na 1, ali je Pufnasta ispala makar jednom pametna i zapalila sa bojnog polja.

10. Neka Bo, ja volim ipak da moja devojka ima sise, makar male.

Не скапирах?

11. Pa zar mi nismo dokaz njene teorije da svima ideš na spolovilo da se tako izrazim.

12. bojnog polja

:))))))))))))) Nasmeja me, da ima plusic na komentar sad bih plusirala!:))))

13. Посвађаше се жене, а ја оста сува курца. ПУ! Јебем ти сајт.

14. Pufno, žao mi je što sam te odbila, ne osećaj se povređenom. Da makar malo razmišljaš, možda bih te i uzela u obzir. Ne seci vene, ima žena koje bi...ne, nema. Seci vene, jebiga.
    Majku mi ne diraj, jer ja po tvojoj familiji nisam krenula. A govorim u ime svih, jer...pa, očito je. Ne gotive te ni oni baš. :D

15. Ето ти Данкане кад се курчиш са сликама!

16. Maro, jesi ti normalna, ona ima sise, ugušila bi me.

17. hihihihih kako ste smesni svi svadjate se na internetu! xD ovo je bolje i od facebooka! mislim da cu cesce da dolazim! xD

18. Ja, evo, listam slike iz pocetka da osvezim pamcenje.... Da vidim sta sam to propustila... I jbg, moram reci, Dankane.... Ima boljih frajera ... :)

19. Јебеш га, Хуго... Оћеш ти неку крес варијанту? Знам да ти девојка не брани. Можемо да пробамо, кад су већ жене у ПМС-у...

20. Ко се свађа, ја не видим, видим само Данкана пред очима!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.