Ko poslednji - svi ga jebu

1. Bo, pobedila si, bravo! Prosto si me oduvala ovim.. pa, ocito je. Sarkazmom?
    Likuj, hajde. Ako ti je lakse zamisljaj da sam se zacrvenela od besa i da stiskam pesnicama. Mozda i psujem monitor. Hajde, pusti mastu na volju, lepo je kad deca sanjaju.

2. Hugo, de ne kleči više :D

3. I jbg, moram reci, Dankane.... Ima boljih frajera

Ууууу......

4. Dominique

Ja, evo, listam slike iz pocetka da osvezim pamcenje.... Da vidim sta sam to propustila... I jbg, moram reci, Dankane.... Ima boljih frajera ... :)

Па ти онда имаш лош укус...

5. Zločesta, koji ti kurac, s kim se ti biješ?

6. Hugo, de ne kleči više

Веруј ми, ниси га видела уживо.

7. mozda ima boljih frajera, ali nema boljeg jebaca!

(broj ziro racuna za ove reklame ti saljem na pvt) xD

8. Јао што волим Хуга и Полуневину, морамо тројку да организујемо, под хитно!!111

9. Ja došao da se jebem i budem jeban a ova pufna samo neko nasilje spominje, nije zanimljivo kung fu tema je malo niže.

10. pocnite vas dvojca, ja cu malo da kasnim, imam neki neplanirani fisting! hihihihi

11. А, дааај, фистинг РУЛЗ!

12. И то што каже КБО, послушајте човека...

13. pocnite vas dvojca, ja cu malo da kasnim, imam neki neplanirani fisting

Немој само да нам се умориш пуно. Ооооо има ли још која орна?

14. Prsla si Pufi srce.
    Oduvala te je u svakom pogledu.
    Što se bre nerviraš Pufi?
    Lepo je što si jedinstvena u nečemu. Niko te ne vari.
    Padneš nam bre na želudac, pa podrigujemo satima.
    Ali, ako baš odlepiš, otvorićemo mi tebi temicu.
    :Dobrovoljni prilozi za potplaćivanje autora koji bi za adekvatnu nadoknadu pet minuta pisali Pufnastoj kako je vole:

15. Mara + ko kuća :D

16. Dankane, jbg, hotness opadne svakom muskarcu kad uskoci u ruzicastu odecu :)
    Okaci malo mesa, pa ce se bolje proceniti :)

17. necu se umoriti, pa nije to neki naporan fizicki posao, nemam ja sta tu puno da radim!

ali za vas dvojcu ce mi trebati snage! zato sad idem da spavam! xDxDxD laku noc! mwaaaaaaah!!!!

18. @polunevin/a
    Sutra mijenjaš nik MWA :**

19. Dominique

Dankane, jbg, hotness opadne svakom muskarcu kad uskoci u ruzicastu odecu :)
    Okaci malo mesa, pa ce se bolje proceniti :)

Мушкарац који има муда да носи розе је мушкарац који је сигуран 100% у своју сексуалност. Мисао није моја, ја ти је само преносим, зато ваљда и јебем добро, не знам...

20. @polunevin/a
    Sutra mijenjaš nik MWA :**

Икс де.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.