Да ли постоје ванземаљци

1. ja ne znam nista o materiji, ali me je tesko ubediti ako nema dokaza. Dokazi dud trust me sto radi Andre ne mogu se uzeti za ozbiljno. Cuj kao ne moze da veruje da neko osporava teoriju gravitacije uzmi daljinski, hahaha pa naravno da ce pasti jebeno kad je tezi od vazduha, sta si mislio da ce da lebdi jebeno hahaha

Tronozac se bar batrga, ali sve neki neubedljivi i nekompletni dokazi. Sve nesto nisam rekao, a jeste rekao. Cuj nemaju znanje iz fizike, to je ono znanje da je bio veliki prasak. Ja da verujem svemu na prvu ne bih trazio objasnjenja nego bih citao knjige za skolu.

2. Uostalom kakav je to argument za skeptike da nemaju znanje fizike, pa upravo protiv tog znanja skepticare jebote hahaha

3. hahaha pa naravno da ce pasti jebeno kad je tezi od vazduha

Bez zemljine teze nema tezine, shvati covece, sam sebi skaces u usta
    Ili namerno trolujes i podjebavas
    Ili mesas masu i tezinu ili nesto sasvim trece

4. Tako je racuna se samo zivotni fakultet

5. a sta ako postoji mnogo planeta u kojima ima zivota, onda ce buducnost da bude bas kao u sf filmovima, star wors, avengers itd u smislu svi ce da budu povezani, neki ce da ratuju neki ne, na zemlji ce da zive i bica sa drugih planeta itd

6. Ne, jednostavno je glup da shvati šta je zapravo gravitacija i zašto ne može postojati težina kao pojam bez gravitacije, kao što je evo glup da fiziku shvata samo kao naučnu oblast i to je to, skeptici se bore protiv fizike, ne kapira da se pod fizikom može imati u vidu drugi, širi pojam, ne samo naučna disciplina.

Jbg, većina se osposobi da razmišlja apstraktno oko 10. godine, pojedini očito ni u 40. ne uspevaju

7. 6x4=22 jos jednom molim da se vrati na kladionicu.

Andre jel moze malo objasnjenje, kako to nema tezine bez gravitacije

8. Klasični priučenjaci dosovski sad se jasno vidi

9. lebe mekani dosadnijeg coveka nema na sajtu... alo bre racunaljku u ruke i mrs na kladionicu

10. Pa debilu glupi šta je teško naspram čega ćeš odrediti da li je nešto teško ili nije ako nema gravitacije jebo te đinđić tako glupog

11. ok, to vidim razumes, a 6x4?

12. izgleda na Kosovu se preskace prvi razred, odma na doktorske studije

13. Izguglaj sta je masa a sta tezina, ne mogu sad pisati esej

14. Da procitam gde, u udzbeniku fizike?

15. i onda ide protivargument da u svemiru nema tezine jer nema gravitacije, a to znamo licno i dokazano

16. ti si bio u svemiru ili si gledao na national geographic koga drze cionisti?

17. U svemiru itekako ima gravitacije, ili mislis da njeno delovanje prestaje cim se napusti zemljina atmosfera? Samo ne znam sto bih dzaba objasnjavao kad ne zelis ni da pokusas da razumes

18. ateisti kazu da je zivot greska, slucajsnot, da je tako onda bi se prekinuo cim se pojavio ne bi se sve razvijalo u pravcu odrzavanja zivota, ni postojanje svesti nije nikakva greska.prvo je zivot greska pa je onda i svest jos jedna greska u nizu koje svemir paravi.

19. da bi moglo nesto da ti se objasni, moras da poznajes materiju, makar tu iz knjiga za skolu kako kazes, a ne da cekas objasnjenje a da nemas elementarna znanja tipa sta je gustina, masa, tezina, jedinice za iste i slicno

a ovo sto mi nameces da sam nesto rekao, a nisam, je kao ona riba sa bbc-a kad kaze onom j.pitersonu: "so you're saying", sve nesto izvuceno iz konteksta i pogresno protumaceno, tipican straw man

pogresno poistovecujes fiziku sa danasnjim teoretskim fizicarima, fizika je i mehanika, i termodinamika i elektromagnetika, nauka koja opisuje pojave oko nas
    a da bi kritikovao rad danasnjih teoretskih fizicara, moras da posedujes barem nekakvo znanje iz svih ovih oblasti

spominjes neki argument da skeptici nemaju znanje fizike koji niko nije izjavio, bas suprotno, rekao sam da te ljude ne mogu nazvati skepticima, jer to i nisu, vec samo neznalice

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.