Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ајде нек неко од модова метне нормалан назив овој теми... Ово је ретардирано... "да ли постоје?"
Ај ви што кажете да постоје један скриншот или се није десило.
"Шта мислите о животу изван наше бедне и јадне планете, а да нису космонмаути или Лајка"
Извини Дотер, шта фали називу?
Cinjenice.
Чек чек, кој курац ме шиканирате вас двоје? Шта сам вам ја то лоше урадио? Шта?
???
ШТА ЛОШЕ??? Ај направи тему "да ли бог постоји". Који курац... Ниси толко недоклепан да не схваташ небулозност наслова.
Fejzu, htedoh reci ne postoje cinjenice da postoje vanzemaljci ili ne, pa je stoga glupo pitati to jer samo mozemo nagadjati.
није ти јасно а? Ја питам једно обично јебено питање, и дођете вас двоје д асе просеравате овде... као где су чињенице бла бла, ретардирана тема, бла бла... што?
Шта сам вам ја то урадио, чиме сам то заслужио? Ај ми реци?
Fejzu, ne tripuj bre, niko ti ne sikanira temu. Samo je rekao da je prigodniji naslov.
Само насловом теме. Сад сам се вратио у нормалан хејт фазон. То што стоји објашњење у првом посту доводи до још већег зубнила. Вамо "да ли постоје", а у посту "ваше мишљење". Сам си себи антипротиван и контраобрнут. Ниђе везе нит логике. Буди експлицитно имплицитан у прављењу тема. Лош ти је наслов теме и то је све.
Ако си ти нама попила, Пуфнице :)
Malo. Ruse neke, crne, bele i debele.
Знам Дотер да си поново неки шатро хејтер, па реко да се малко шпрдамо, ако оће неко нек мења ако неће нек не мења и тако :)
Voimo te mi, Fejzu, ne bini.
Тераш ме да спемујем... Не вређај.
Чек јел мислиш да сам стварно хтео да те увредим тиме?
Увредио си ме. Да сам мод гагово бих те на 3 дана.
Извини брате...
Уважавам, али ај да прекинемо са спемом, сад стварно... гаговаће нас ни криве ни дужне због мог јебеног прелдога који је посто спем сада...
Neđe videh na TV-u da su Srbi vanzemaljci, zato imamo jedinstvenu genetsku strukturu.