МОГША - Фан клуб (Unul este Mogsha!)

1. Царо, ми тај тренутак ишчекујемо као долазак Христов! А при том не мислимо на Стоичкова, обвијусли и алеџедли.

2. Пеки ти то мене искулирао? Ауууу кој сам зиљавац

3. Фејсбуче, одговорићу ти мало касније, заузет сам...

4. ПАМ-ПАРА-РАМ-ПАМ-ПАААААААААМ

АХТУНГ, АХТУНГ!

Обавештава се свеколико чланство да је први циљ остварен. Могша је заслужено ушао у топ 200 где је и припадао свих ових година. Шампањац за све! Председник плаћа.

5. Malo sam ga izlajkovao. ;)

6. ТО! Сад седи с нама, одмори, цирни мало Шампањоле :)

7. A sad da zamezimo.

8. Питае за све чланове и сипматизере. Где год да живите, да ли би вам представљао проблем да одете у НС чисто да упознате овог човека? Ја мислим да кад би нам се јавио овде, да бих сутра запалио само да му стиснем руку.

9. уу маму вам, ал га изрекламирасте... пре пар дана је био хиљаду и неки, сад ме престиже:)

10. Ко је за то да се 11. јул 1991. прогласи за славу фан клуба "МОГША", Могшиндан?

11. Ма, биће Божић, ко га јебе.

Него видите Џимијеве пророчке речи овде... Страх ме био кад сам читао.

http://vukajlija.com/forum/teme/7622?strana=2

12. ahhahaha od ovog dzimijevog komentara moze i definicija da se sastavi ae dankane imo si ideju na onoj definiciji
    sklepaj jednu od mogshinih komentara i od komentara o mogši

13. Али, Зајклон је написао дефку како би се искупио за некадашњи хејт. Ја немам шта да додам, човек је све лепо рекао.

14. Mogša je trve kvlt. :)

15. e stvarno totalno zaboravih na zeclonovu definiciju
    dankane aj lobiraj da pošalju ljolj na naslovnu ja smaram ceo dan a ne vredi a kontam da vredi pošto je ušlo u upotrebu širom sajta

16. Нека. ЉОЉ је андерграунд.

17. Него како, Едсоне? И певаћемо ону моју чувену песму из комента: "Куд год да кренем, теби се враћам поново. Ко да ми отме из моје душе МОГШИНО!" Ево за све нас једна закускица...

http://vukajlija.com/pivo/28799

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.