Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
normalno...i kad uđeš kažeš Javio... a ja ću se predstavljam sa Nezaboravka...
Hvala, Gamby, jako si ljubazan :)
Dogovoreno, Javio :)
Jel se zajebavate il stvarno treba pozivnica? ID sam zapamtio sa ktitor naloga...:-)
Ма која црна позивница, могу и вехабије да уђу ако 'оће.
kakva bre pozivnica...bole ih..ulaz se plaća..ako oš povedi pola kvarta..ili celo selo...što više to bolje...
Pa, ovde svi drugačije pričaju... :)
Kuku pa zar od penzije da mi uzmu? Jel ima neki popust za penzose? A za invalide?
Dobro je da neko misli i na nas koji nemamo fejsbuk... Hvala, Lemajo! :)
Ti mi se sve više dopadaš. Povedi i cimerku :)))
Će budu neke pičke sa strane?
:))) Drago mi je, Mrmune :)) A neće cimerka sad, kaže da niste jedno za drugo :))
Burzume samo ako zakoljemo neke svinje...
Znači pada blud na izložbi? TO!
Ma, šta nismo, bre? Baš jesmo, naročito ako je dobra riba k'o što kažeš :)))
Nisi metalac, džabe :))
Ja sam čula da te ne puštaju bez kompjutera sa kog dolaziš na Vukajliju. Nepoverljivi su.
Nije ni ona grandžerka, pa ja ne pravim problem :P
Ја не могу доћи. Опростите ми.
Može besplatan ulaz za onog ko povede tri dooooooobre ribe?
Може и са пет мање добрих.
Kulj :)