Otišao bih na plantažu kafe u Brazil i bio bih gazda, i imao bih harem sa crnkinjama i sva moja eurokrem djeca bi znala da čitaju i pišu. I robovi bi me gotivili skroz, jer bi dobijali slobodu poslije 20 godina radnog staža, al ne računa se staž do 18. godine. I onda bih im ponudio stalno zaposlenje, kao slobodnim ljudima, sa većom platom. I imali bi topli obrok i regres, i možda bih im davao da idu i na kolektivnu ekskurziju negdje, jednom godišnje.
Ma ja bih bio omiljeni robovlasnik, poslije bih postao baron, pa guverner, pa ukinuo ropstvo.Joj šta mi napraviše španske serije, kuku lele.
- V
Ja bi uz'o onaj sarac iz partizanskih filmova (7.9 mm) i vratio se u 1389. da jebem mamicu Turcima na Kosovom Polju i da spasim Obilica i Lazara Hrebeljanovica.
Mozete zamisliti kako ih Virtual trsi kao Bata Zivojinovic. Ne bi ni znali sta ih snaslo.
- KОћеш да кажеш да нема ни кретања? :)
Objasnijo! :)

1. Vrlo tesko izvodljiva rabota. Prvo : Vreme ide samo napred, tj. vreme je nezaustavljivo kretanje u napred, Drugo : I da je putovanje unazad moguce, kako izbeci vremenski paradoks? (Slucajo koknem nekog svog cukun-askurdjela, znaci nisam ni rodjen, ali zato nisam mogao da se vratim kroz vreme i pocinim zlodelo, jel' jelte, nisam bio rodjen.)
2. Da mogu, vratio bih se u 13. vek, i otisao u Rusiju. Tepao bih se sa Tevtoncima, a posle sa Mongolima. Jes' da si tada mog'o da riknes od obicne rane koja je zagnojila, ili gripa, ali jebote, mog'o si i mladjane snase po selima da juris, jer ako imas mac, i druzinu, ti si bog i batina... A da, ne znam zasto, ali poslednji okrsaj protiv desetak razularenih Tevtonskih macevalaca ili Mongolske konjice mi zvuci kao kraj dostojan pravog SRBENDE... :)
I da je putovanje unazad moguce, kako izbeci vremenski paradoks?Теорија паралелних универзума и те муње. Сваки пут када честица има неку врсту избора, отвара се нови универзум за сваки могући избор, па путујући кроз време путујеш и кроз могуће универзуме. Само теорија, разуме се.
Jes' da si tada mog'o da riknes od obicne rane koja je zagnojila, ili gripaВероватно би путник кроз време умро и од најобичнијег оброка, и то у добростојећим кућама. Временом смо размазили своје организме једући чисту храну и пијући воду у којој нико није умро или кењао.
- Ј
Фактички, теоријска физика је јебена ствар.