Prijava

Ne stoji ti cinizam, iskreno.

Знам, извинуте људи, јесам пизда што се мешам.

I ja sam pizda, vidiš da se i ja mešam, jebo me pas.

A izvini silver, nisam misila da ćeš se ponovo tako primiti, imaš pvt :)

mnogo volim da gledam u dekoltea...indiskretno, cak i demonstrativno na momente.

Na vukajliji sam se svadjala, bila sam jednom banovana na svoj zahtev, obicno sam na forumu, na cet ne zalazim - to je sto se tice zivota na Vuki.
U privatnom zivotu se isto svadjam, skoro sam zakljucila da odajem sliku - ja pa ja. To me se ne svidja. Inace zadovoljna sam svojom celokupnoscu.

Ponasam se divljo. Grrr.

Tih, miran i podosta krvoločan...

ja nemam zivot van vukajlije

ja i na vuki i u RL isto, zaebavam se, cesto nesto laprdam i gubim se

Ужасно. Говорим лололо, млатим људе по ћили, панданишем, арчим и увек једем неки ђеврек.

znaci kako god okrenes ista si i odje i tamo?? :D

na vukajliji sam 'nogo fin sto se tice onoga kad me neko proziva itd.
a ovako, u stvarnome zivote bi mu pocepao picku bezobraznu d'izvinete

Trudim se da budem isti. Mada mi često smeta veštačka komunikacija na netu, jer preko slova se ne vidi dobro raspoloženje, ironija, podsmeh, sarkazam, nema intonacije i još što šta , što komunikaciju dosta otežava i može da je učini pogrešno shvaćenom, a smajliji su sviranje stojku.
U realnom životu sam mnogo tolerantniji. Ovde sam ipak neki čuvar reda, pa tako i postupam, te me svako shvata na svoj način. Napolju smo svi isti i jednostavno možemo da se slažemo sa nekim ili ne. Ne svađam se sa ljudima. NIsam zadrt, umem da slušam, da pomognem. Sve u svemu, volim ljude. Valjda sam zato i dobio kaizenovo poverenje za ovakvu ulogu na sajtu:P

moj je život vukajlijaaa, skoro pa savršen :)

jednako....mada sam pimetio da sam poceo da zakucavam sa pricom u realnom zivotu...usporio sam mozak

jednako, idem redom i babama lupam minuse lolo

Život? Pa usto još i van Vukajlije? Svašta...

"Neg(r)o, da neko traži da opišem sebe u kratkim crtama, to bi bilo ovako _ _ _ _. Kad vidim pokošenu travu, sačekam da se osuši i popušim je, ne volim da perem zube, ne volim štiklice, obožavam čizmice, ribarske. Ne volim nebogougodnu odeću, ne volim da brusim i mange ne volim, volim mačke, kad ufatim jednu, obavezno je testiram da vidim ima li 9 života, volim prirodu, seljak čovek, obožajem da hodam po vrućem asvaltu i negašenom kreču, od muzike volim brejkdens, volim da sam zanimljiv' ka' penzioner, takođe volim ormane, uđem u jedan i onda kad izađem, osećam se ka' da sam "izaša' iz ormana", volim nevidljive stvari, sitnice, živim za njih, imam pun kurac para od centa i dva, ne sanjam ništa kad spavam, ali svima serem da sanjam i lažem narod da su to astralne ili bioskopske projekcije, volim izlazak govneta iz guzice i ulazak kurca... U gaće posle pišanja na -6. Sve u vezi mog kurca volim, iako je pišljiv.

Ko gazi pod, taj korača!

:pjesma bez muzike:

Ko t' jebe taj te kara!

www.gluplink.com."