Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. - Zašto plavuša konvergira?

- Zato što je monotona i ograničena.

2. ЛОЛ! То је конвергенција. Мало си се зајебала :П

3. Ne razmisljam, slucajno se setih fore, temperatura me jebe :D sk cu da sredim. Gracijas :)

4. Али ми је виц баш због те грешкице био до јаја ЛОЛ! Једном сам реко професору да је конвергентан, а он ме је збуњено погледао и после неколико секунди се насмешио као да је знао шта то значи :Д

5. Tip prvi put u nudističkoj koloniji... Šeta po kampu, malo razgleda i odjednom vidi predivnu sisatu plavušu. Nenaviknutom na golotinju takvog kvaliteta digne mu se u sekundi. Plavuša priđe i pita:
    Zvao si me?

Njemu neprijatno i odgovara da nije... Ona nastavlja:kad se nekome digne to znači da me zvao; zatim ga odvede do ležaljki, divlje ga poševi i ode...

Sav srecan, nastavi sa svojim razgledanjem, vidi saunu i uđe. Uživa, ali se previše opušta i sočno prdne.

Čuvši to obrati mu se ogromni dlakavi lik: Zvao si me?

Zbunjeno mu odgovara da ga nije zvao, ali gorila nastavlja:

Ovde imamo pravilo da kad neko prdne to znači da me zvao. Zgrabi zbunjenog tipa, okrene ga i pošteno naguzi. ..

Ovaj zaključi da mu je bilo dosta, ode na recepciju i kaže da otkazuje odmor i da odmah želi svoj novac nazad... Začuđena recepcionarka ga upita:

ovde ste samo jedan dan, zar vam se naš kamp toliko ne sviđa?

On odgovara:

gospođice, ja imam 68 godina. Digne mi se dvaput mesečno, ali zato prdnem barem petnaest puta dnevno.
    Ovo mesto nije za mene!

6. Pritrči Edipov sin ocu Edipu i nabije mu nož u leđa, želeći da ga ubije. U samrtnom ropcu pada Edip, govoreći sinu: " Zar i ti sine brate!"

7. Ide Edip i sretne crnca, a ovaj mu kaže:"Yo, motherfucker!"

8. Iznajmi neki tip Ciganku i kresne je. Dodje kući i pogleda, a ono pun picajzli . Ljutit je pozove i kaže " Pa dobro jesi li ti normalna. Pa pun sam picajzli!"
    A ona mu odgovara:" Pa kume šta bi ti hteo za 1000 dinara , bubamare?"

9. Edip: Sizife, kako ide posao?
    Sizif: Ma nosi se jebo ti sebi mater...

10. Ако је било, вређајте :D

Како се зове Бранко Коцкица кад оде спават'? :D
    Лего Коцкица ¦)

11. Zašto su pantalone Majkla Džeksona uvek imale kratke nogavice?
    Zato što nisu bile njegove.

12. Nikola SS 240
    Pritrči Edipov sin ocu Edipu i nabije mu nož u leđa, želeći da ga ubije. U samrtnom ropcu pada Edip, govoreći sinu: " Zar i ti sine brate!"

хаххахаха

13. HAHAHAHHAAAHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHH

14. Iznajmi neki tip Ciganku

БРАААТЕ!!! Ово је тако паразитски стереотипно! ХАХАХАХАХААХ

15. Какви вицеви последња 3 дана! хахаххаха

16. Ko visoko leti, nisko zimi

17. Umro gejmer, i Sveti Petar odluči da ga pošalje u pakao.
    Posle par dana Sveti Petar se sreće sa đavolom, a ovaj mu sav besan kaže:"Kakvu si mi ono budalu poslao, polupao mi je sve kazane, pola đavolaka i demona prebio, drugu polovinu pobio, i samo ponavlja: Gde je prelaz na sledeći nivo, gde je prelaz na sledeći nivo?"

18. čak noris je otvorio više tema nego jovičić

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.