Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Ухватио Брус Ли златну рибицу и она му каже да ће да му испуни једну жељу ако је пусти.
    И Сбру прихвати, а као жељу изабере предобру пичку са једном већом и једном мањом сисом.
    Створи рибица предобру пичку са једном мањом и једном већом сисом и овај је пусти. Док је риба одлазила упита Бруса што је баш тражио са таквим сисама.
    А он јој одговори: "Па знаш ти мене!"

http://1.bp.blogspot.com/_vU-UESSvATM/SA-1RHhjbaI/AAAAAAAAAEo/JfkaZ7dK0YA/s400/bruce%2Blee.jpg

2. Bravo, maestralan prikaz vica.

3. Odlučili Cigani da stanu u kraj lažima, pa kupili detektor laži. I tako, dolazi mali Ciga iz škole:
    - Sine, šta si dobio?
    - Dobio sam tri.
    ::beep.beep.beep:: , oglasi se detektor
    - Ma ajd dobro, dobio sam jedan.
    - Eeee, ja kad sam išla u školu, sve sam petice imala.
    ::beep.beep.beep::
    - Pa dobro, tricom sam prolazila, pa šta.
    U tom se umiješa otac, pa će:
    - Ja kad sam išao u školu
    - A tata, lažeš, pa ti nisi ni išao u školu.
    - Kako ćeš ti meni tako reći, pa ja sam ti otac

4. Išao sin sa svojom mamom kroz park. Išli ti oni tako kad najedanput sin spazi neku djevojku i momka kako se jebu. Pošto to prvi put vidi, pita mamu šta to ona djevojka i onaj momak rade. Mama njemu odgovori da prave kolač. Sutra se vraća mama sa posla i sin joj kaže:
    - "Mama, sinoć sam vidio tebe i tatu kako pravite kolač, pa sam jutros kada ste otišli na posao pojeo šlag sa pokrivača.

5. Ne kapiram ovaj tvoj vic, ali nebitno.

Elem, lezale dve sarme u zelucu. Odjednom, stize vinjak.
    -Otkud ti?, pita ga jedna sarma.
    -Kum Pera casti, kaze vinjak.
    -Kul.
    Stize drugi, treci, cetvrti...sedmi, osmi vinjak - sve od kuma Pere.
    Stize deseti vinjak, pita opet ona sarma - Jesi i ti od kuma Pere?
    - Jesam, kaze vinjak.
    - E brate, taj kum Pera je izgleda neki mnogo dobar covek. Moram d'idem da ga vidim!

6. Mesar se jako iznenadio kad je video da mu pas ulazi u mesaru, pa ga je oterao.
    Ali kasnije, evo psa opet. Priđe on psu i vidi mu cedulju u ustima. Uzme je, a tamo piše "Ako može tuce kobasica i jagnjeći but, moliću. Pas ima i pare u ustima".

Pogleda, i stvarno uz cedulju je 1000 din. Uzme on pare, spakuje pazar u kesu i da psu da uhvati u čeljust. To ga se sve toliko dojmilo, da je rešio da zatvori, inače je već kasno i krene za psom.

Pas ide niz ulicu i stiže do semafora na dugme. Spušta kesu, pritiska dugme, uzima kesu, strpljivo čeka zeleno. Prelazi ulicu, mesar za njim. Stiže do autobuske stanice i gleda u red vožnje. Mesar je očaran. Pas nalazi svoj bus i seda na klupu.

Nailazi bus, pas ode i pogleda broj linije, aha to je taj, ulazi. Mesar za njim, sad već otvorenih usta. Bus ide preko pola varoši, na drugi kraj u predgrađa, pas razgleda pejzaž.

Na kraju ustaje, ide do prednjeg kraja busa, propinje se na zadnje šape, pritiska dugme da bus stane. Silazi, sa kesom i dalje u ustima.
    I tako idu mesar i pas trotoarom, kad jednom pas skrene do kuće. Stazom do vrata, ostavlja bakaluk na pragu, zaleće se i udara celim telom o vrata. Uzima još veći zalet i opet se baca na vrata. Iz kuće se niko ne javlja. Pas se vraća stazom, preskače živicu, ide oko bašte, priskače do prozora, lupa glavom o okvir nekoliko puta, a onda se vraća do ulaznih vrata.
    Iz vrata se promalja grmalj, uzima kesu sa praga i onda počne da se dere na psa i šutira ga.

Mesar: Za ime sveta, šta vam je, pa taj pas je suvi genije! Mogao bi da bude na televiziji, što se mene tiče!

Grmalj: Š'a bre genije??? Ajde!!! Ovo mu je već drugi put ove nedelje da je zaboravio ključeve!

7. Vode ljubav Saša Matić i Marija Šerifović. Posle nekog vremena Saša kaže:
    • A da ti ipak staviš kesu na glavu?

8. Zaustavi pandur vozača.
    Pandur:"Da li ste nešto pil?"
    Vozač:"Popio sam jedan kapućino."
    Pandur:"Ajde, 'ajde, bilo je tu bar dva,tri kapućina."

9. -Sine zašto si dobio 1 u školi?
    -Tata, pa nisam ja Real Madrid da uvek dobijem 5!

10. -Šta je Etiopljanin sa velikim palcom na nozi?
    -Štap za golf.

11. Sede klinci na betonu i viču iz sveg glasa - MI VOLIMO MIRU ŠKORIĆ!MI VOLIMO MIRU ŠKORIĆ! Dolazi neki baja, podeli im kasete od Mire Škorić i kaže - Ajde bre klinci, šta se derete!? Evo vam kasete i bežte kući.

12. Telefon zvoni u noći...

Muž:"Ako je za mene, kaži da nisam kod kuće!"

Žena odgovara na poziv:"Tu je."

Muž: "Ma, šta ti je?"

Žena:'Bilo je za mene!"

13. ЧКАМА ЛАМА - БРУС ЛИ ВИН ВИН ВИН ВИН

14. sta je to,jedna dusa a dva tela?
    -kupus

15. -Sta je to sto se prica da bi zasmejao ljude, glupo je, i niko se ne smeje?
    -Glup vic.

16. Sose, ja bih preformulisala tako da odgovor bude labokv :)

17. :)
    zla si...svidja mi se to...:)

18. Bleje dva ortaka na ulici i skotrlja se zenska glava ispred njih i ovaj jedan kaze " deceš zenksa glavo ?! "

19. Ugleda pandur klinca kako puši:

- Što pušiš, si normalan, znaš da to ne valja, ajde bacaj tu cigaru.
    - Dobro evo bacam a što ne valja pušiti.
    - Duvan skraćuje judski život za duplo.
    - Šta to znači?
    - Evo sad ću ti objasnim, koliko imaš godina?
    - 10
    - E imao bi 20 da nisi pušio.

20. Kako Chuck Norris pije vodu sa cesme?
    -Na eks.

Chuck Norris je jednom dosao dvaput!