Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
- Gledaš li ti u šolju?
- Ne, ja odma' puštim vodu.
Šta se desi ženi kad pa'ne niz stepenice?
Ništa, ako je pivo čitavo.
Uhvati Bosanac zlatnog kita. ''Pusti me, ispunicu ti tri želje''. ''Ma, vodim ja tebe u zlataru!''
izlazi covek iz lekarske ordinacije i srece svog prijatelja koji muca
-ssss..ssta tebi fffali?
-imam zapaljenje prostate
-ahaaa..a sss ssta je tto?
-pa vidis,ja pisam kako ti govoris
долази мујо пијан кући и док улази пробуди фату.
одједном се чује БУМ!
-муууујоооо, шта је то било?- пита фата из собе.
-ма, није ништа! паде капут...
-па како се толико чује?
-ма био ја у њему...
Prolazi čovek ulicom i vidi cigu sa gomilom dece.
-Cigo, jesu li sva ova deca tvoja?
-Jesu! 'Oćeš ti ufatim jedno?
Zvalave se dvoje mladih u parku na klupi.
Mladic:Ti si lek za moje srce,ti si lek za moju dusu,tvoje su usne lek za moje...
U to se pojavi neki deda:
A,leci li ona hemoroide?!
Sta kaze Arnold Svarceneger kada ustanesa stola?
"Astal da blista bejbe!"
Ide crvenkapica sumom i naidje na vuka:
-Vuce, vuce, sto su ti tako velike oci?
-Bezi mala, vidis da serem!
Zašto se kinezi tako brzo razmnožavaju?
Zato što kondome kupuju u kineskoj radnji.
Šta kaže zubarka posle dobrog seksa?
''Ne bi ja to vadila!''
Ovo za zubarku je ekstra!!!Pokidala sam se od smeha!!!:D
Udje Crnogorac u zneski wc i ne zatvori vrata kabine za sobom i krene da pisa!Jedna devojka ciknu:"Aaaaaaa,zivotinjo!!!"
A,Crnogorac ce na to:"Ne brini nista jadna,drzim ga za glavu!"
Zašto se Japanci noću ne vide?
Eh, pa daleko je Japan...
'Де је жена најмекша?
Тамо 'де јаја стално ударају, а никад се не поломе.
Došao Lala u Njujork i sedne u taksi koji vozi crnac:
Izvinte, gos'n crnac, ja bih do centra!
Može, kaže crnac!
Ijao, kaže Lala, ta vi znate srpski, gos'n crnac! Ta, gde ste ga naucili?
U Srbiju, čoče!
U Srbiji? Ta sjajno! A gde ste to bili u Srbiji, moliću lepo?
A u Beograd, a de bi?
Ta u Beogradu, lepo, a kandak ste vi tamo, gos'n crnac, nešto studirali?
Ne, no si ti studira, kaže crnac! Naravno da sam studira!
A šta ste studirali, ako nije tajna, gos'n crnac?
A, medecinu, cuj, što bi drugo!
A jeste li završili, gos'n Crnac!
A nijesam jado, nijesam!
Ta što, pobogu, gos'n crnac?
A upa sam u loše društvo!
Prevedi Kelte, i da ubuduće ne bi dolazilo do nerazumijevanja, nemo' više p'jan pisat' viceve. Stupid fucking drunk comunist pig...
@Meśa
Sram ga bilo! Piše tu neke rasističko-nacionalističke, na Svetski dan fer-pleja.
Pita mali ciganin tatu ciganina kako se oblace gace, a ovaj mu kaze "A bre sine kako ne znas pozadi braon, napred zuto"
Kako naterati psa da mjauce?
Stavis ga na cinkular za secenje drva: "Cijuuuuuuuuuu!"
Kako naterati macku da laje?
Politi je benzinom i zapaliti: "Vuuuuuuuuuf!"
Šta kaže plavuša kad joj stane auto dok stopira?
Jebi me povezao?
Muž informaticar se vraća kući u zoru.
- Gdje si bio jelu noć??!! Priznaj!!!
- Znaš draga, jučerašnji sastanak se odužio, pa je našoj novoj sekretarici otišao i posljednji autobus. Zamolila me je da je odbacim kući, i ja sam to i uradio. Onda sam pred njenom kućom video da je ispustila zadnja leva guma na autu, pa sam promenio točak. Sekretarica me je ljubazno pozvala u svoj stan da operem ruke, i usput mi je skuvala i čaj sa rumom, pošto sam se smrzao mjenjajući točak... Kad sam hteo krenuti kući, video sam da policija u njenoj ulici zaustavlja sva vozila i proverava vozače "balonom". Pričekao sam da odu, zbog ruma u čaju, ali njima to nije padalo na pamet. Onda je sekretarica predložila da prespavam kod nje... i eto...
- Ne laži, džukelo!!! Znam da si opet celu noć bio u kancelariji i njakao kompjuter!!!
Dolazi policija da izvrši uviđaj. Mladi crnac koji je upucan 16 puta leži mrtav pored puta u Teksasu. Kaže šerif "Ovo je najteži slučaj samoubistva koji sam ikad video".