Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Zagrli me ti, i oprosti mi stegni ♥ nemoj plakati...

2. Pitali su zećanku dje je bila na more ljetos, veli: "Na
    Sveti Stefan, slava mu i milos' "

3. Sjede tri djevojke u kafiću i jedna pita konobara:
    -''Koji je pasword za Wi-Fi ?'', a konobar će:
    -''Jebovaskonobar.''
    -Jel' sve odvojeno ?
    -Ne, nego sve zajedno !

4. - Hi, where are you from?
    - I'm from Nica, Srebrenica.

5. Jedan aktuelni:

-Mama idem napolje!

-Dobro sine, samo nemoj duboko!

6. HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH

7. - Konobar, aj' naplati!
    - 18 KM.
    - Auuu... Nemam dovoljno, može li 15?
    - Ma može, ionako je 13.

8. Знам једног који је обрнуо туру од два пива и једног горког, звао конобара да наплати, овај му рекао 19.20, а цар вади 20 и каже у реду је.

9. Jedan u trendu:

- Kuc,kuc...
    - Ko je?
    - Končita, glavom i bradom.

10. mama odo se igrati napolju
    važi sine nemoj duboko

11. "Mala, ko te vesla kući?"

xD
    sent from my XP

12. Moja devojka je kao vino...
    .
    .
    .
    .
    Ima 12 godina i držim je u podrumu.

13. izasao do prodavnice
    neki ljudi bacili ćebe na mene
    pitaju me jel sam dobro
    reko nije poplava tako izgledam uvek

14. Иду Енглез, Француз и Србин кроз неку афричку џунглу. Иду ти они тако, и одједном ухвати их и зароби неко племе људождера. Реше црнци да их одведу код поглавице, да им каже шта да раде са њима. Кад су дошли код поглавице објасне му они како стоје ствари. Поглавица мало размисли и каже овако:
    -Заложите ватру и донесите највећи лонац што имате, данас правимо чорбу!
    Заложили црнци ватру, донели лонац од два метра, кува се вода, стављају црнци шаргарепе, кромпира, паприке. Гледају то Енглез, Француз и Србин, сви пребледели, нема кап крви у њима. После неког времена опет поглавица проговара:
    -Спремите се, сад идете ви у чорбу!
    Почеше Енглез, Француз и Србин да куме и моле поглавицу да их поштеди, моле га они тако, на крају он попусти и рече им овако:
    -Реците одакле сте, па ако сам чуо за то место, поштедећу вам живот!
    Скочи прво Енглез да објашњава:
    -Лондон! Биг Бен! Краљица! Бакингемска палата!
    Поглавица га бледо гледа, никад чуо и каже му да иде у лонац. Следећи на реду Француз:
    -Париз! Лувр! Ајфелова кула!
    Поглавица никад чуо шаље и њега у лонац код колеге. На крају дође на ред мучени Србин, мисли се кад није чуо за Лондон и Париз нема шансе да се спаси, гледа Француза и Енглеза како им вире главе из лонца, стисну Србин зубе и реши да погине мушки и каже:
    -Београд!
    А поглавица ће:
    -Братеeeeee не сееери, па ја сам завршио Мегатренд!

15. Србин зубе и реши да погине мушки и каже:
    -Београд!
    А поглавица ће:
    -Братеeeeee не сееери, па ја сам завршио Мегатренд!

Има и мало локалпатриотска верзија:
    -Ти, одакле си?
    -Футог
    -Ти си слободан, мој син иде тамо у пољку'

'http://www.poljosko.edu.rs/

16. Jedan konj šetao rančem i upao u živo blato. I sad se on dere "Upomoć ! Upomoć !" i naiđe koka i on nju zamoli da mu pomogne. I koka njemu kaže "Ajd', idem ja po farmera, pa će ti on pomoci".
    Ode koka i ne nađe farmera pa uzme njegov Mercedes, doveze se do živog
    blata i konja, baci mu uže i izvuče ga.

Za par dana šećka se koka rančem i upadne u živo blato. Naiđe konj i kaže ona njemu "Ajd' odi po Mercedesa i izvuci me van". A konj njoj kaže "Ma, ne treba, ja cu se propeti preko blata, a ti se uhvati za moj kurac i izvući ću te". I tako se konj propne, koka se uhvati i spasi ju.

Pouka:
    Ako imaš kurac kao u konja, ne treba ti Mercedes da uhvatiš koku.

17. зашто си ти мали циго сео поред мене када је познато да смрдиш а ја то слабо толеришем

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH

18. Nije neki ali mi je mio zbog određenih izraza.

Sin: Tata, je li istina što kažu da Fejsbuk zaglupljuje.

Tata: Šta, wtf, omg jbt lol!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.