Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Cigo jesi li ikad jebo medicinsku sestru?
    Nisam, al jesam onu obicnu.

Zvone policajci Muji na vrata. Mujo pita:
    "Ko je?"
    Policajac:
    "Policija."
    Mujo:
    "Šta hoćete?"
    Policajac:
    "Malo da popričamo."
    Mujo:
    "Kol'ko vas ima?"
    Policajac:
    "Dvojica."
    Mujo:
    "Pa popričajte."

2. Idu 2 psa ulicom. jedan se češka a drugi slovačka.

- Sta nastane kad skoce crnac i plavusa sa nebodera? - ?!? - Eurokrem

Ko je najveća kurva u kuči?
    Struja.Plaćaš je a ne smeš je dirnuti.

3. Sad znam kako izgleda veliki odmor u osnovnoj skoli. Hvala vam, decaci, neponovljivo iskustvo.

4. haahahahahahhaah na post iznad hahaahahhaahahah

5. Ulazi jednoruki čovek u butik i pita:
    -Izvinite, je li ovo “second hand shop”?

6. I really hate people who laugh at my Down Syndrome daughter. Ignorant cunts act like they've never seen someone in a cage before.

ipak tviter nije toliko beskorisna stvarčica, oplakah

7. mega1marco1
    - Koja zena dobije najvise ruza na 8.mart?

- Ona koja umre 7.marta

TH(2)S(2)
    Idu 2 psa ulicom. jedan se češka a drugi slovačka.

- Sta nastane kad skoce crnac i plavusa sa nebodera? - ?!? - Eurokrem

Ko je najveća kurva u kuči?
    Struja.Plaćaš je a ne smeš je dirnuti.

Idem da vas hejtujem sad.

8. I really hate people who laugh at my Down Syndrome daughter. Ignorant cunts act like they've never seen someone in a cage before.

loooool,do jaja je ovaj

9. Mujo priča doživljaj sa prvog leta avionom, kaže:
    - Sedim ti ja u avionu za Njujork, ono sve lepo, nit mi muka, nit išta. Kad odjednom ustanu sedmorica i kažu: Mi otimamo ovaj avion, sada je naš. Reko ja ono nije moj avion, baš me briga, ali! Oni uzmu neku da siluju i tu mi pukne film, ustanem ja da im se derem i upere pištolje u mene, pa mi kažu: Ili skačeš bez padobrana ili te jebemo.

A Haso sav u čudu.
    - I, jesi skakao?

Mujo.
    - Pa jesam, u početku.

10. HAHAHAHAHAHA Sale umirem od smeha...

11. Zašto niko ne šalje lekove u Afriku?
    Jer se ne smiju piti na prazan želudac

12. Kasno naveče došao Mujo pijan kući. Fata otvara vrata i odmah se počne derati na njega.
    'Opet si mrtav pijan, a?!'
    'Samo šuti. Dovoljno sam kažnjen da te duplo vidim.'

13. -Razgovaraju: slon, mrav i nosorog...
    -Slon rece: Ja sam najveci na svetu.
    -Mrav kaze: Ja sam najmanji na svetu.
    -Nosorog ce na to: A, ja imam najveci nos na svetu.
    ..Posto im to nije bilo dovoljno,krenu oni po pismenu potvrdu..Dolazi slon sa potvrdom, dolazi i mrav sa potvrdom, a nosorog se vrati praznih ruku i upita ih:
    -Pa dobro bre, ko je ta Isidora Bjelica?

14. Uđe policajac kod komandira u kancelariju i pita ga: - Druže komandire meni nešto nije jasno! Pitaj slobodno!Kaže komandir! Nije mi jasno kad ugasiš svetlo gde ide struja ? Hmmm...začudi se komandir... To je teško pitanje, dođi ti sutra kod mene da ja malo razmislim ! Dođe policajac sutra kod komandira i još od vrata mu kaže komandir: - A, tu si, upali svetlo i zatvori vrata. Spušta roletne komandir i kaže mu: - Aj sad ugasi svetlo! Policajac gasi svetlo, a komandir otvara frižider i kaže: - Evo je !

15. Istetovirao belac ime svoje devojke Wendy na kiti, i kad mu je spušten vidi se samo WY.
    Jednom prilikom bio u toaletu sa crncem, kad ono crnac isto ima WY na kiti kad mu je spušen. I pita ga belac, je li, jesi ti isto istetovirao ime devojke WENDY na kurac, kaže mu ovaj ne, ja sam Welcome to Jamaica, have a nice daY. oolololo

16. Welcome to moatherfucking Jamaica, have a nice moatherfucking daY, mislio si ovako nesto?

17. може и то :)

18. dobro, u redu, sledeci ko napise debilan vic dobija ban na 2 dana

19. gledaju dve babe seherezadu, dodje treca i polomi im naocare.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.