Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Verzija 30
Otišao klinac u prodavnicu da kupi žvake.
Kad mu je prodavačica dala setila se i povikala ''Vid' mene što sam ti dala žvake, eo ti bombone''
o.O
е има онај кад клинт иствуд прича виц у гран торину каже ооувај
дођу у кафану црнац, јевреј и мексиканац и каже им конобар ШУПИЧКУ МАТЕРИНУ
ЦРНОГОРСКИ ВАТЕРПОЛИСТИ ПАЛИ НА ДОПИНГ ТЕСТУ <!> <!> <!> <!>
НАШЛИ ИМ 90 ПОСТО СРПСКЕ КРВИ ЛОЛОЛО
ео га
http://youtu.be/yarjmTfmhgk
U nedostatku boljeg:
Šta je to, ima dvije noge i krvavo je?
Odgovor: Pola psa.
Setaju muz crnogorac i zena talijanka kraj mora i kaze zena: "Baci! Baci!". I muz je baci u more. Vice zena iz vode: "Aiuto, aiuto!". Kaze crnogorac: "A nije ljuto, no slano!"
ахахахахахахахаах јој матеро сад кад нисам погин'о :Д
Dobar je, iako me licno i personalno pogadja
Јеб'о ме ћаћа, ја мислио ово што сам цитирао читав виц, а оно доле посебан, кад Клинт уствари прича ово доле.
Боље ти избриши ово доле и заустави се на ''ооувај'' :))
Биће бољи и од оног с две ајкуле.
Šta se dobije kad se ukrste aždaja i pile?
Pečeno pile :D
Setaju muz crnogorac i zena talijanka kraj mora i kaze zena: "Baci! Baci!". I muz je baci u more. Vice zena iz vode: "Aiuto, aiuto!". Kaze crnogorac: "A nije ljuto, no slano!"
Zasto nam to radis!???
Пожалио се Пинокио Ђепету што му је направио четвртаст курац.
-Сви имају округао, само ја четвртаст, девојке ми се смеју...не могу ни да нађем девојку.
Рече му Ђепето
-Ево ти шмиргла, па га ошмирглај.
Након неколико дана пита га Ђепето, и Пинокио има ли девојака?
-Ма које црне девојке....шмиргла је закон.
zato sto vas volim
Izvinjavam se auditorijumu, doslo je do greske. Naime, nije kazala "Baci! Baci!", vec "Baci mi amore! Baci!". Sad mi je jasno zasto nekima mozda nije bio smesan.
Е сад је већ добааар, хахахахаххахахха.
Не.
Ооо, шта вам човјек ради.
Ај да су неки дебили па да се ложе, ал' вас двојица...
ГМ, немој више :))
Jes da ne volim crni "humor" ali evo nešto za one koji to vole:
Pita unuk baku:
- Bako jel mogu da se igram sa tvojim sisama
- Možeš sinko,možeš,samo nemoj da ideš preko puta
Traži dečak tatu u Aušvicu i pita stražara:
- Čiko gde je moj tata?
-Pa izašao je
-Nije,Ja sam celo vreme ovde
-E onda je izašao kroz dimnjak
Stoji mali dečak, Jevrej u Aušvicu i grli dimnjak iz kojeg izlazi gust dim. Nailazi stražar i izdera se na njega:
- "Mali, šta ti radiš ovde? Ajde beži odavde!"
- "Pa ja samo grlim tatu, a ja svog tatu puno volim."
- "Nije ti to tata, to je dim! Ne možeš voleti dim."
- "Čiko, nije važno agregatno stanje, važna je ljubav!"
Koja je formula za bežanje iz Aušvica?
- Visina dimnjaka x brzina vetra..
Nadrogirao se dzem bond i predstavlja se:
- maj nejm is Bond, dzems din.
Crnogorska palatalizacija:
-prelazag iz pg u bg.