Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Pita Haso Muju: ''Mujo, jel' volis seks u troje?'' - ''Volim!'' odgovara Mujo. - ''Onda pozuri kuci!'' ;)

2. Razgovaraju dve mame krokodilke:
    - Sladak vam je ovaj mali, isti Lakosta.

3. Ulazi Gvardiola u svlacionicu,nosi kilo brasna i kaze:"Danas Leo Mesi!"

4. Dolazi covek kod kurve i pita je:"Jel moze jebanje za 10e?" Ova kaze moze,opali je majstor,ode srecan kuci...sutradan krene nesto njega da svrbi dole,cacka se,cese,i na kraju odluci da ode kod doktora...pogleda da ga doktor i kaze:"Pa ti covece imas picajzle!" Ovaj popizdi,ode natrag kod one kurve krene da se dere:"Picka ti materina,picajzle si mi prenela!!!" Kurva:"A sta ti hoces za 10e,bubamare???"

5. Brojanje do 10 kada se igraju žmurke u Pančevu: metan, etan, propan, butan, pentan, ...

6. Маки, то је дефиниција одавде...

7. Nađe zeka kesicu sa bombonama. Drmne 10. odjednom mu se diže kurac. Ispostavi se vijagra neka zajebana. ' aaaaa, moram da jebem', veli on. Traži traži kroz šumu nešto i naiđe na ježa sklupčanog. i veli zeka:
    ' ĐE TI JE PIČKA, ĐE TI JE PIČKA?!?!? '
    J: ' Ali ja sam muško.'
    ' ĐE TO PRIČAŠ, ĐE TO PRIČAŠ?!?!? '

8. Doso peder na benzinsku stanicu i gurne ono crevo u dupe. Izlazi radnik i vice mu:
    -'Aloo, to je dizel!
    A peder ce:
    -Meni je super!

9. Aman, dosta više s tim, mamicu ti klerikalnu! :)))))

10. Vidim neki su se prepoznali :))

11. Evo nesto i od mene..

Bili Englez, Rus, Nemac i Srbin.... Neznam sta su radili, ali na kraju Srbin pobedio!!!

12. Dodje Seka Sabljic kod Zemunca i pita ga:"Kako je tvoje belo tako belo??" Zemunac:"Prva ruka,Seko,prva ruka...."

13. Plivaju dva decaka u jezeru i jedan se udavi.
    Zasto???
    Pa otac mu je bio indijanac ...

14. Kako ces u tri koraka da stavis slona u frizider?
    1. Otvoris vrata frizidera,
    2. stavis slona u frizider,
    3. zatvoris vrata frizidera.

15. A kako ces u 4 koraka da stavis zirafu u frizider?
    1. Otvoris vrata frizidera,
    2. izvadis slona iz prethodnog vica,
    3. stavis zirafu,
    4. zatvoris vrata.

16. Ulaze u kafanu Mujo, Haso, Perica, plavusa i pandur i sedaju za sto.
    Prilazi im konobar i kaze - Sta je ovo, neki vic ????

17. Upoznaju se Mujo i Tarzan.
    Tarzan: Ja Tarzan. To Džejn. To Čita.
    Mujo: Ja Mujo. To Fata. To ne čita.

18. Upeca Zemunac zlatnog kita od 1000 kila.
    Pusti me ispunicu ti tri zelje - kaze kit.
    A Zemunac - Ahaaaaa, ma kakve tri zelje, ides ti sad sa mnom kod zlatara ...

19. Novopeceni student knjizevnosti u Beogradu pao na prvom ispitu, pa otisao ispred Vukovog spomenika i kaze:

E, Lazo, Lazo, ja najebah zbog tvog Gorskog vijenca.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.